|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 7 lut 2012, o 19:15 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Motywy » 240x320
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| BadGirls |
|
|
| robert1252 |
Temat: BadGirls
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.02.2010 Posty: 112 Skąd: ja jestem? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 2700 Classic
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] ![]() ![]() Mój pierwszy motyw.. Krytyki mile widziane ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
+3 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
Thaard
|
Temat: Re: BadGirls
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.08.2009 Posty: 328 Skąd: z Polskiego zagłębia bimbru!
Twój pierwszy motyw? Z 23 października 2005? Tak pokazuje screen. _________________
Czas wilkołaków! Pomogłem Ci, zrobiłem coś użytecznego? Przy poście masz + Tobie to klik a mi się przyda! ![]() ![]() |
| Góra | |
| robert1252 |
Temat: Re: BadGirls
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.02.2010 Posty: 112 Skąd: ja jestem? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 2700 Classic
Robiłem screeny z programu "Themes Creator" nie z komórki. Tam nie ma poprawnej daty ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
| jasiiu18 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 18.12.2010 Posty: 1 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: K800i
![]() |
motyw taki dobry jak na pierwszy |
| Góra | |
| legend_killer95 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 23.09.2009 Posty: 9 Skąd: z katowni Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: j105i naite
![]() ![]() |
mi sie podoba:D wielki pozytyw:D |
| Góra | |
Macio106
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.08.2009 Posty: 1230 Zakaz pisania Skąd: Gdynia
Ta laska co jest na tapecie to ładna reszta to nie zabardzo |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Motywy » 240x320
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|