|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 7 lut 2012, o 20:43 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Określanie Płci (?) |
|
|
||
| bill |
Temat: Określanie Płci
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3383 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Witam, Szybkie pytanie i odpowiedź. Można zagłosować w Ankiecie ![]() Czy uważasz, że taki dodatek byłby przydatny ? Możliwość określenia płci. Screeny: Edycja profilu: ![]() Podgląd profilu: ![]() Widok w tematach: ![]() Zapraszam do głosowania, komentowania i oceniania ![]() Pozdrawiam |
| Góra | |
Wojtaseq92
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 19.09.2007 Posty: 155 Skąd: Jasło
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobry pomysł,bo ja bym juz wtope nie raz zaliczył przez to:p np na początku myślałem zę "kiki" to ona a nie on ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haha bo ja jestem przyczajony tygrys, ukryty smok Co do pomyslu, jak dla mnie nie ma wiekszego znaczenia chociaz moze to sie przydac (przyklad Wojtasa) taki niewielki dodatek moze byc poczatkiem czegos wielkiego nie glosuje bo jak dla mnie wszystko jedno co nie oznacza ze pomysl jest zly ![]() |
||
| Góra | |||
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Mi jets to obojętne ![]() Zagłosowałem na tak. |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2310 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem za, bo jakiś gościu myślał, że jestem facetem ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
| bill |
|
||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3383 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Sory, ale też tak myślałem ![]() |
||
| Góra | |||
Ajsmen
|
|
||||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
jak dla mnie nick: Pattttti dość jednoznacznie określa płeć.Może jednak się przyda to określanie płci przy nicku i to nawet bardzo ![]() |
||||
| Góra | |||||
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2310 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
haha no to wprowadźcie lepiej to określanie płci ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Dukla
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.11.2008 Posty: 184 Zakaz pisania Skąd: Belchatow
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest akurat nie potrzebne w żadnym stopniu... |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
||||||
|
Czytałeś posty znajdujące się w tym temacie? z nich raczej wynika, że bardzo sie takie coś przyda pozatym zostało to już wprowadzone i raczej nie zostanie usunięte. Proponuje zamknąć temat gdyż wątpie żeby cos się zmieniło w najbliższym czasie |
||||||
| Góra | |||||||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|