»  Baza gier   »  FAQ   »  TOP 10   »  Poziomy   »   0    »  Mobilna wersja forum

Twoja wyszukiwarka

Ogłoszenia   Loża honorowa 

Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!

Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ!

Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ!

Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ!

Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ!

Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)

Super Uploader

Teraz jest 12 lut 2012, o 15:03
  Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona Strefa czasowa: UTC + 1

Szału nie ma (Może być na pewno o wiele lepiej...)

Odpowiedz w temacie
  Poprzedni | Następny 

kamilcyk  
  Post Napisane: 5 wrz 2009, o 23:05
 Temat: Szału nie ma 
User

Bankrut
Reputacja:
Darmowe Gry Java

Forum ma bardzo duży potencjał, jest dodawane bardzo dużo gier, ale często po łepkach... brak screenów, lub screeny z całkiem innej gry, brak opisu. Dzisiaj zauważyłem że nie jest podawane że przykładowa gra jest po rosyjsku, co jest moim zdaniem bardzo ważne żeby podawać w znaczniku język inny niż polski lub angielski, przykładowo: "
Free Kick Championship [RUS]", "
Free Kick Championship [ESP], są ta znaczniki które każdy chyba zrozumie. Niby taki drobiazg a jednak dla przeciętnego usera który jest przyzwyczajony do gier po angielsku, polsku i który nagle zobaczy rosyjską cyrylice, to dosyć dużo - user ma pełne prawo wiedzieć co ściąga.

Nie piszę że wszyscy uploaderzy tak robią ale jednak zdecydowana większość.
Jeżeli chcecie zdobyć jeszcze więcej userów to musicie to poprawić, zmobilizować uploaderów, bo w końcu może się zrobić niezły bałagan ;)

To jest moje zdanie, mam nadzieję że nikogo nie uraziłem ;]

Sam rzadko korzystam z tego forum... więc to tak z troski o was ;-)
Pozdrawiam ekipę forum i wszystkich użytkowników.

Goczo  
  Post Napisane: 6 wrz 2009, o 06:09

Super VIP

Bankrut
Marka Telefonu: Sony Ericsson
Reputacja:
Darmowe Gry JavaDarmowe Gry JavaDarmowe Gry JavaDarmowe Gry Java
 Darmowe Gry Java  Darmowe Gry Java 

1. Dzięki za swoja opinie
2. Nieraz ciężko napisać lub zdobyć opis
3. Ja zawsze dodaje dobry screen
4. Gry nie są dodawane "połepkach"
5. Jeśli gra jest w innym języku trzeba pisać w opisie

Ja palę blanta z grama i wrzucam na luz,
więc zabierz tę nienawiśc, ja nie chcę nienawiści już,

Marihuana napędza mój mózg,wokół tyle zła,
nie wiem jak bez niej bym to zniósł.

Morph  
  Post Napisane: 6 wrz 2009, o 12:00

User

Bankrut
Zakaz pisania
Reputacja:
Darmowe Gry Java
 Darmowe Gry Java 

Cześć rzeczy, które tu wymieniłeś, kamilcyk, faktycznie się zgadzają. Nic nie jest idealne i faktycznie, jeśli chodzi o wrzucanie gier, trzeba zadbać o to, żeby wszystko było zgodne z opisem i żeby uploaderzy zwracali uwagę na jakość, a nie ilość ;)

kamilcyk  
  Post Napisane: 6 wrz 2009, o 12:33

User

Bankrut
Reputacja:
Darmowe Gry Java

Goczo, opis zawsze można napisać swój... w kilku zdaniach opisać o czym jest gra, lub przetłumaczyć z obcego języka - translatorem np. z rosyjskiego, a później uporządkować w logiczną całość ;]
Jest przecież KEMULATOR, dzięki któremu można sprawdzić prawie wszystkie gry, od najmniejszych po nawet w rozdzielczości 480x640 - to największa jaką emulowałem.

Teraz może tak nie jest "połepkach", ale jakiś czas temu to była normalka - kilkadziesiąt gier dziennie, więc i o pomyłkę ze screenami nie trudno. Teraz już jest duży postęp, ale i nowi uploaderzy zostali zwerbowani więc i inna jakość.

Mam nadzieję że uploaderzy wezmą sobie do serca zdanie skromnego użytkownika. ;) pzdr.

Valdemort  
  Post Napisane: 19 wrz 2009, o 15:16

User

Bankrut
Zakaz pisania

"2. Nieraz ciężko napisać lub zdobyć opis."

Bez przesady, przedszkole jak mniemam większość zdała na forum, więc chyba nie ma problemu z pisaniem. Jak wstawił to powinien przetestować, więc co za tym idzie, napisać o czym jest gra.

Wychek95  
  Post Napisane: 27 wrz 2009, o 17:17

User

Bankrut

jestem userem ze strony [spam].pl

chyba wam znanej - to pytanie kieruje do adminów

na [spam] było całkiem nieźle... zobaczymy tutaj!

narazie fajnie. :-)

Odpowiedz w temacie Strona 1 z 1
  Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona Strefa czasowa: UTC + 1

»  Opcje wyświetlania postów