|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 14:55 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| FreeJava |
|
|
Netrix
|
Temat: FreeJava
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.07.2009 Posty: 989 Skąd: Z piekła...
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Pamietam jak pierwszy raz weszlem na freejava wtedy chcialem posciagac sobie tylko pare gierek ale dzieki Smugglerowi i Bartexowi postanowilem zostac i dodawac gry... Napisalem juz 965 postow i dodalem 385 gier... Prawie ciagle sie na forum wypowiadalem i dodawalem gry a takze muzyke... Staralem sie pomoagac innym uzytkownikom i spelniac i ch prosby... A teraz...? Nie chce mi sie dodawac gier, na forum rzadko wchodze (prawie wogole) nie wypowiadam sie na forum i zadko czystam posty z prosbami i problemami... Nie wiem czemu ale jak tak mam z kazdym forum ze z poczatku jest fajne i ciagle na nim jestem a potem...? Nie wiem czy ono mi sie znudzilo czy moje zainteresowanie do tego forum spadlo... Na forum bede jeszcze wchodzil od czasu do czasu i zagladal na nie... Mozliwe ze wkrotce przestane sie wogole na nie logowac... Ja po prostu tak mam i zazdroszcze osobom ktore maja inaczej... Pozdrawiam... _________________
!...Cradle Of Filth...! Pomogłem...? Wstawiłem coś, co ci się spodobało...? Postaw mi piwo lub ![]() |
| Góra | |
Despertador
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 13.05.2009 Posty: 698 Skąd: z FreeJava ;D
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Również tak mam, ale próbuje to przezwycjężyc Również moge rzadziej wchodzi. Pozdrawiam... _________________
Pomogłem? Daj pochwałę.
Wstawiłem coś fajnego? Daj piwo. ![]() |
| Góra | |
ziomon657
|
|
|
Ach te java ;) ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 25.08.2009 Posty: 146 Skąd: mam ten telefon?
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi się tam podoba Forum jest za..... NAPRAWDĘ! Uwielbiam FreeJava ![]() _________________
FreeJava.pl - Znajdę tu każdą Grę ![]() ![]() Wszystkie moje avatary oraz sygnatury są wyłącznie mojej pracy! Zakaz ich kopiowania! |
| Góra | |
Netrix
|
|
||
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.07.2009 Posty: 989 Skąd: Z piekła...
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Tylko teraz tak piszesz... Ja zanim napisalem 900 postow i zanim dodalem 350 gier to zaczela mi sie nie chciec wchodzic na forum... _________________
!...Cradle Of Filth...! Pomogłem...? Wstawiłem coś, co ci się spodobało...? Postaw mi piwo lub ![]() |
||
| Góra | |||
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Netrix to nie ziomon657 i odwrotnie. To że Tobie się znudziło, nie znaczy, że masz innych zniechęcać. Dziękuję za opinię. Pozdrawiam. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|