|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:22 |
| FreeJava |
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» Netrix
|
|
» Dołączył(a): 23.07.2009 » Posty: 989 » Pochwał: 2
Pamietam jak pierwszy raz weszlem na freejava wtedy chcialem posciagac sobie tylko pare gierek ale dzieki Smugglerowi i Bartexowi postanowilem zostac i dodawac gry... Napisalem juz 965 postow i dodalem 385 gier... Prawie ciagle sie na forum wypowiadalem i dodawalem gry a takze muzyke... Staralem sie pomoagac innym uzytkownikom i spelniac i ch prosby... A teraz...? Nie chce mi sie dodawac gier, na forum rzadko wchodze (prawie wogole) nie wypowiadam sie na forum i zadko czystam posty z prosbami i problemami... Nie wiem czemu ale jak tak mam z kazdym forum ze z poczatku jest fajne i ciagle na nim jestem a potem...? Nie wiem czy ono mi sie znudzilo czy moje zainteresowanie do tego forum spadlo... Na forum bede jeszcze wchodzil od czasu do czasu i zagladal na nie... Mozliwe ze wkrotce przestane sie wogole na nie logowac... Ja po prostu tak mam i zazdroszcze osobom ktore maja inaczej... Pozdrawiam... |
|
» Despertador
|
|
» Dołączył(a): 13.05.2009 » Posty: 698 » Pochwał: 15 » Ostrzeżeń: 1/5
Również tak mam, ale próbuje to przezwycjężyc Również moge rzadziej wchodzi. Pozdrawiam... |
|
» ziomon657
|
|
» Dołączył(a): 25.08.2009 » Posty: 146 » Pochwał: 1 » Ostrzeżeń: 2/4
Mi się tam podoba Forum jest za..... NAPRAWDĘ! Uwielbiam FreeJava ![]() |
|
» Netrix
|
||
|
» Dołączył(a): 23.07.2009 » Posty: 989 » Pochwał: 2
Tylko teraz tak piszesz... Ja zanim napisalem 900 postow i zanim dodalem 350 gier to zaczela mi sie nie chciec wchodzic na forum... |
||
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Netrix to nie ziomon657 i odwrotnie. To że Tobie się znudziło, nie znaczy, że masz innych zniechęcać. Dziękuję za opinię. Pozdrawiam. |
Strona 1 z 1 |
|