|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 13:28 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| filmy w formacie 3gp |
|
|
| rocket333 |
Temat: filmy w formacie 3gp
|
![]() Bankrut Dołączył: 02.10.2009 Posty: 51 Zakaz pisania
![]() ![]() |
problem polega na tym ze podczas przesyłania filmu [2012]- rozmiar 327MB z pc na komorke[wolne miejsce ponad 400MB] przez usb wyskoczyl mi błąd: brak pliku lub dysku zrodlowego. nie wiem o co chodzi po za tym, oprócz błedy zablokowało mi kompa i konieczny był restart
jesli ktos bedzie mi w stanie logicznie wyjasnic zaistnaiłą sytuacje to pochwała i wielkie dzięki |
| Góra | |
| galizmc |
Temat: Re: filmy w formacie 3gp
|
![]() Bankrut Dołączył: 06.01.2010 Posty: 5
![]() |
Kurde mam ten sam problem ![]() |
| Góra | |
Lacker
|
Temat: Re: filmy w formacie 3gp
|
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usuń więcej plików. Miałem to samo, usunąłem 2 nie potrzebne filmy i weszło. Jak to nie zadziała to znaczy, że plik jest uszkodzony. _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|