|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 04:52 |
| System Remote Uploadu |
Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Remote Upload by bill Jak to działa ? Zapewne każdy z Was już widział i miał do czynienia ze stronami typu mirrorcreator.com etc. Nasz system działa identycznie, ale posiada coś, czego nie mają inne serwisy - hosting na filetap.pl (nasz), przeklej.pl i mup5.com (przystosowana pod telefony). Wydaje mi się, że nie ma co więcej pisać tylko przejść od razu do rzeczy ![]() 1. Wrzucanie plików: Wchodzimy na stronę http://freejava.pl/load.php i postępujemy z zamieszczoną tam instrukcją. Na koniec kopiujemy otrzymany link który wygląda tak: http://freejava.pl/dl,12e50345.html PS: Jeżeli masz problem z zawieszaniem przeglądarki podczas uploadu - przejdź na wersję Lo-Fi. 2. Pobieranie plików: Kiedy przejdziecie z odpowiedniego linku na stronę "informacyjną" pliku, zapoznajecie się z informacjami tj: Nazwa pliku, Data dodania, Rozmiar pliku, Format pliku, Przekierowania. Następnie klikamy w ikonkę [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] przy odpowiadającym nam serwerze po czym następuje na niego przekierowanie. 3. Wyjaśnienie ikonek: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] - kliknij, aby przejść do danego serwera (przekierowanie). 4. Obsługiwane serwery/hostingi: Wejdź tutaj: http://freejava.pl/load.php aby zobaczyć obsługiwane serwery/hostingi. Ostatnio edytowano 28 lut 2012, o 21:29 przez bill, łącznie edytowano 10 razy |
|
» Szyszkin
|
|
» Dołączył(a): 17.05.2010 » Posty: 1416 » Pochwał: 63
Świetna rzecz. Mam tylko pytanie - jak będzie po wprowadzeniu tego systemu wyglądał reupload plików? Czy trzeba będzie wgrywać od nowa plik na wszystkie serwery, czy wystarczy wgrać go na hosting, na którym plik został usunięty? |
|
» bill
|
||
|
Nic nie trzeba będzie robić ![]() W prawdzie tego jeszcze nie ma, ale planuję zrobić coś takiego, że jak wygaśnie przykładowo 3 z 8 linków to włączy się skrypt, który automatycznie pobierze plik z działającego linku i zrobi upload wygasłych linków ![]() |
||
|
» Ubiparip
|
|
» Dołączył(a): 02.09.2010 » Posty: 2799 » Pochwał: 151
Tylko dodam że na telefonach też działa upload. |
|
» _ArTeK_
|
|
» Dołączył(a): 02.04.2010 » Posty: 346 » Pochwał: 4
Wszystko ładnie pięknie tylko nie wiem dlaczego mam coś takiego: Chcę wrzucić grę, oke wybieram daje ok i czekam, i po chwili przeglądarka się zawiesza i nic nie mogę zrobić, muszę zakończyć proces bo inaczej nie da rady. Na każdej przeglądarce tak mam. Na początku było ok a teraz lipa. Czym to może być spowodowane ? ;x |
|
» Dexter
|
|
» Dołączył(a): 10.07.2009 » Posty: 2574 » Pochwał: 142
_ArTeK_ U mnie jest to samo ![]() Już przy pierwszej próbie tak się działo. |
|
» bill
|
|
Mi na FF 6 wszystko pięknie działa. |
|
» _ArTeK_
|
|
» Dołączył(a): 02.04.2010 » Posty: 346 » Pochwał: 4
bill no właśnie też mam najnowszego FF i coś nie dryga :/ Próbowałem sto razy... |
|
» bill
|
|
|
|
» bill
|
|
Dodane: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] |
|
» bill
|
|
Dodane: + Automatyczna zmiana strony uploadu na Lo-Fi gdy jesteśmy na wersji mobi. + Możliwość wyboru strony uploadu (Lo-Fi, Normalna). Link na górze po prawej stronie. Dedykowane dla osób mających problemy z zawieszaniem przeglądarek ![]() |
|
» Ubiparip
|
|
» Dołączył(a): 02.09.2010 » Posty: 2799 » Pochwał: 151
A będzie w przyszłości multiupload? Tzn kilka plików jednocześnie. |
Strona 1 z 3 Przejdź na stronę 1, 2, 3 Następna strona |
|