|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 14:24 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| misje w galaxy on fire. |
|
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4 Następna strona |
|
Seba__94
|
Temat: misje w galaxy on fire.
|
![]() Bankrut Dołączył: 21.05.2009 Posty: 50 Skąd: z domu Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: c702
![]() ![]() |
Wiecie jak przejsc misje "jestem w drodze do" prosze najlepiej w punktach z nazwami planet. Z góry dziekuje. |
| Góra | |
| gandal92 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 03.05.2009 Posty: 24
![]() |
nie wiem czy to ta sama misja ale mam problem z uwolnieniem naukowca porwanego przez piratów na planecie Kappa |
| Góra | |
| bogus466 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 29.11.2008 Posty: 16 Skąd: fbwrtb
![]() |
dolaczam sie do pytan moich kolegow powyzej...widac ze ta misja sprawia klopot wiekszosci... |
| Góra | |
Thaard
|
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.08.2009 Posty: 328 Skąd: z Polskiego zagłębia bimbru!
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc tak. Powiedz mi jaką misję wykonałeś teraz [wątek główny]? To przypomnę sobie co trzeba zrobić. _________________
Czas wilkołaków! Pomogłem Ci, zrobiłem coś użytecznego? Przy poście masz + Tobie to klik a mi się przyda! ![]() ![]() |
| Góra | |
Seba__94
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 21.05.2009 Posty: 50 Skąd: z domu Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: c702
![]() ![]() |
Tego akurat nie pamietam wiem tylko ze jak jakas planete zwiedzilem to mi sie na zielono odznaczala takim V to chyba ma z tym zwiazek. PS. zwiedzilem prawie wszystkie planety (zostalo mido ale nie moge tam sie dostac) i nie wiem co mam zrobic, dlatego pisze _________________
Pod mym berlem drzy magia ciemnosci. |
| Góra | |
Thaard
|
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.08.2009 Posty: 328 Skąd: z Polskiego zagłębia bimbru!
Oki, to tak takim zielonym v oznaczone masz układy słoneczne w których odwiedziłeś wszystkie planety. Co do Mido, będziesz mógł tam się przenieść dopiero po tym jak od naukowca jednego otrzymasz hiper napęd (możliwość przeniesienia w dowolne miejsce. Nawet do voidów) Misja: Sprawdze w grze i zrobie update posta. _________________
Czas wilkołaków! Pomogłem Ci, zrobiłem coś użytecznego? Przy poście masz + Tobie to klik a mi się przyda! ![]() ![]() |
| Góra | |
| bogus466 |
|
![]() |
co mam zrobic jesli mam misje "Jestem w drodze do.", którą dostałem lecąc na Suttnar..powiadomiono mnie, żebym leciał na Kappa uratować naukowca..mam wysięgnik i Bomby typu EMP GL I i EMP GL II..lecę na stacje Kappa i ani śladu piratów..nie wiem co mam zrobić... ![]() |
| Góra | |
Thaard
|
|
Lecisz na stacje. Tam musisz się zaopatrzyć w te bomby <mozliwy błąd że nie chce stacja wypuścić> wylatujesz ze stacji i powinieneś mieć flagę na radarze. _________________
| Góra | |
Seba__94
|
|
![]() ![]() |
A ja nie mam flagi to znaczy ze muszę zaczynac gre od nowa??? _________________
Pod mym berlem drzy magia ciemnosci. |
| Góra | |
Thaard
|
|
Nie, nie. Będąc w stacji wejdz w opcję mapy. I zobacz gdzie masz taki żółty znacznik przy nazwie układu słonecznego lub planety. Tam musisz się udać. _________________
| Góra | |
| bogus466 |
|
![]() |
ja właśnie tej flagi nie mam na mapie a na tej stacji nie ma tych pocisków... ![]() |
| Góra | |
Thaard
|
|
Ale ja tępy jestem!! O.O Już wiem! Jezeli się nie mylę to musicie wykonać kilka misji że Space Longue. 3 chyba z tego co pamiętam. Wtedy odezwie się do Was kolo. _________________
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 4 |
| Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|