|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 03:03 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| misje w galaxy on fire. |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 Następna strona |
|
| bogus466 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 29.11.2008 Posty: 16 Skąd: fbwrtb
![]() |
teraz dopiero cos sie dzieje ale nie wiem czy to to...wylecialem z Kappa i pojawilo sie 3 piratów..zabilem ich i pojawili sie inni... |
| Góra | |
Thaard
|
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.08.2009 Posty: 328 Skąd: z Polskiego zagłębia bimbru!
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Losowe walki. Od czasu do czasu przy niektórych stacjach pojawiają się piraci. Można z wyrwać ciekawe rzeczy. _________________
Czas wilkołaków! Pomogłem Ci, zrobiłem coś użytecznego? Przy poście masz + Tobie to klik a mi się przyda! ![]() ![]() |
| Góra | |
| bogus466 |
|
![]() |
no właśnie zauważyłem...
to co mam zrobic? |
| Góra | |
Thaard
|
|
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 25.08.2009 Posty: 328 Skąd: z Polskiego zagłębia bimbru!
Póki co? Hm, obejrzyj coś w tv. Pograj w innego RPGa. A ja za ten czas przejdę grę i zrobie poradnik. _________________
Czas wilkołaków! Pomogłem Ci, zrobiłem coś użytecznego? Przy poście masz + Tobie to klik a mi się przyda! ![]() ![]() |
| Góra | |
| bogus466 |
|
![]() |
mi wystarczy tylko ten moment bo gre wole przejsc sam:) skad mam wiedziec ze to ta walka na ktora czekam a nie losowa? |
| Góra | |
| gandal92 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 03.05.2009 Posty: 24
![]() |
czy ktoś poradził sobie z misją na planecie Kappa? Mogę dodać że posiadając w miarę dobry statek(nie ten podstawowy, ja mam od tych fioletowych) najlepszy skaner za 90k i wyciągarkę oraz zrobione parędziesiąt misji dodatkowych nic w grze się nie dzieje. zaczynanie gry od nowa także nie odnosi skutków:/ |
| Góra | |
Thaard
|
|
Mówiłem że zrobie Wam tą solucje. Tylko teraz nie mam czasu. _________________
| Góra | |
Seba__94
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 21.05.2009 Posty: 50 Skąd: z domu Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: c702
![]() ![]() |
To ja zaczekam na poradnik ![]() _________________
Pod mym berlem drzy magia ciemnosci. |
| Góra | |
-Emass-
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 14.04.2009 Posty: 72 Skąd: Z daleka;)
![]() |
Witam, tez gram w GoF2 juz troche mam ok. 400k i najlepsze eq ale nie wszystkie projekty, mam prosbe aby ktos napisal jaki gdzie jest i dolaczam sie z prosba o solucje. Pozdrawiam _________________
![]() |
| Góra | |
Thaard
|
|
Niestety nie jest to odpowiedni temat. 1 temat 1 problem. Załóż odpowiedni temat. _________________
| Góra | |
| gandal92 |
|
![]() |
można prosić najpierw o wersję skróconą solucji w sensie podanie jak przechodzić żeby przejść do miejsca z naukowcem? |
| Góra | |
| gandal92 |
Temat: Re: misje w galaxy on fire.
|
![]() |
Czy pomysł poradnika umarł śmiercią naturalną czy jego opracowania nadal są w toku? |
| Góra | |
![]() |
Strona 3 z 4 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|