|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:39 |
| misje w galaxy on fire. |
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» bogus466
|
|
» Dołączył(a): 29.11.2008 » Posty: 16
teraz dopiero cos sie dzieje ale nie wiem czy to to...wylecialem z Kappa i pojawilo sie 3 piratów..zabilem ich i pojawili sie inni... |
|
» Thaard
|
|
» Dołączył(a): 25.08.2009 » Posty: 347 » Pochwał: 7
Losowe walki. Od czasu do czasu przy niektórych stacjach pojawiają się piraci. Można z wyrwać ciekawe rzeczy. |
|
» bogus466
|
|
no właśnie zauważyłem...
to co mam zrobic? |
|
» Thaard
|
|
Póki co? Hm, obejrzyj coś w tv. Pograj w innego RPGa. A ja za ten czas przejdę grę i zrobie poradnik. |
|
» bogus466
|
|
mi wystarczy tylko ten moment bo gre wole przejsc sam:) skad mam wiedziec ze to ta walka na ktora czekam a nie losowa? |
|
» gandal92
|
|
» Dołączył(a): 03.05.2009 » Posty: 24
czy ktoś poradził sobie z misją na planecie Kappa? Mogę dodać że posiadając w miarę dobry statek(nie ten podstawowy, ja mam od tych fioletowych) najlepszy skaner za 90k i wyciągarkę oraz zrobione parędziesiąt misji dodatkowych nic w grze się nie dzieje. zaczynanie gry od nowa także nie odnosi skutków:/ |
|
» Thaard
|
|
Mówiłem że zrobie Wam tą solucje. Tylko teraz nie mam czasu. |
|
» Seba__94
|
|
» Dołączył(a): 21.05.2009 » Posty: 50
To ja zaczekam na poradnik ![]() |
|
» -Emass-
|
|
» Dołączył(a): 14.04.2009 » Posty: 72
Witam, tez gram w GoF2 juz troche mam ok. 400k i najlepsze eq ale nie wszystkie projekty, mam prosbe aby ktos napisal jaki gdzie jest i dolaczam sie z prosba o solucje. Pozdrawiam |
|
» Thaard
|
|
Niestety nie jest to odpowiedni temat. 1 temat 1 problem. Załóż odpowiedni temat. |
|
» gandal92
|
|
można prosić najpierw o wersję skróconą solucji w sensie podanie jak przechodzić żeby przejść do miejsca z naukowcem? |
|
» gandal92
|
|
Czy pomysł poradnika umarł śmiercią naturalną czy jego opracowania nadal są w toku? |
Strona 3 z 4 Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 Następna strona |
|