|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:45 |
| Nowe Emoty (vol. 2) (Enaught ;/) |
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» Swiezak
|
|
» Dołączył(a): 07.08.2009 » Posty: 342 » Pochwał: 4 » Ostrzeżeń: 4/5
Dobra jeszcze raz wrzucam to samo. Sorry, zapomniałem podać hasło a net mi siadł (królik przegryzł mi kabel i nie mogłem dostać kabla). Hasło to: zxcvbm. UWAGA! Lepiej skopiuj niż sam wpisuj. [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Lub: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ]
Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] PS. bill:Coś nie tak nie mogłem wrzucić obrazka na pictap |
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
Jeśli się nie myslę to te emoty były kiedyś na forum, nawet fajne aczkolwiek czy lepsze od obecnych trudno powiedzieć |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
|
|
» UpioR
|
|
» Dołączył(a): 12.09.2009 » Posty: 51
fajne ![]() |
|
» Lacker
|
|
» Dołączył(a): 28.06.2009 » Posty: 1833 » Pochwał: 58
mi się bardzo podobają; ) |
|
» Macio106
|
|
» Dołączył(a): 29.08.2009 » Posty: 1230 » Zakaz pisania » Pochwał: 13 » Ostrzeżeń: 2/9
No sa lepsze od tych co teraz |
|
» Petro-7
|
|
» Dołączył(a): 07.01.2009 » Posty: 1238 » Pochwał: 164
No, lepsze od tych co są teraz, takie bardziej "życiowe" :] W sensie że ładniejsze ![]() |
|
» PROTOn
|
|
» Dołączył(a): 24.10.2009 » Posty: 35 » Pochwał: 2
duuuużo lepsze ![]() |
|
» Nirvana
|
|
» Dołączył(a): 28.12.2008 » Posty: 1111 » Pochwał: 13
takie jakieś żywsze.
Ale czy one przypadkiem nie są bez animacji? ;> |
|
» Macio106
|
||
|
» Dołączył(a): 29.08.2009 » Posty: 1230 » Zakaz pisania » Pochwał: 13 » Ostrzeżeń: 2/9
Dobre pytanie |
||
|
» Legijny
|
|
» Dołączył(a): 15.02.2010 » Posty: 14
Nirvana: Pewnie niektóre są z animacją, a nie które nie. Moim zdaniem są o wiele lepsze od dzisiejszych. Chciałbym aby to się zmieniło ale to nie moja rola. Ja jestem akurat za tym aby zmienić na emotikony, które dał Swiezak. |
|
» Dexter
|
|
» Dołączył(a): 10.07.2009 » Posty: 2574 » Pochwał: 142
Wiem ze temat troszkę stary ale może emoty mogły by być w takim stylu jak są obrazki nastrojów co powiecie na to ? |
Strona 1 z 2 Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|