|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 03:18 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Pomysł dt. linków. :] (Pokazywanie, z jakiej strony jest link.) |
|
|
||
Petro-7
|
Temat: Pomysł dt. linków. :]
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam ! Mam taki pomysł na pokazywanie, z jakiej strony pochodzi link. A dokładniej, to chodzi mi o to, że jak pisze " [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] ", to żeby pisało np.: "Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] - Przeklej.pl"... Czyli o to, żeby automatycznie obok linku pojawiał się napis z jakiej trony pochodzi link. Ten napis byłby mniej widoczny (ja zastosowałem kolor "383838")... Takie rozwiązanie jest na forum strony http://www.chip.pl - takiej gazety komputerowej. Jeśli umiałbyś takie cośs zrobić, to sądze, że byłoby to dobrym pomysłem :]Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| bill |
Temat: Re: Pomysł dt. linków. :]
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Dziękuję za propozycję, ale pomysł nie przejdzie. Jak chcesz zobaczyć (podejrzeć) link, wystarczy najechać na niego kursorem muszki i na pasku na dole przeglądarki pokaże się cały link. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|