|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 03:18 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| to mi się podoba ;) (stronka znakomita) |
|
|
| ziomex00 |
Temat: to mi się podoba ;)
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.02.2009 Posty: 3
![]() |
stronka jak najbardziej przejrzysta wszystko odnajduje bez problemu polecam każdemu kto chciałby jakiekolweik gry lub aplikacje na swoj fon stronke oceniam 10/10 Pozdrawiam ![]() |
| Góra | |
| faster1990 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 27.11.2008 Posty: 2 Skąd: Romania
![]() |
Stronka jest THE BEST jestem na niej juz kilka lat ale dopiero niedawno to odkryłem . Daje 10000/10 |
| Góra | |
| j a v a - b o y |
|
![]() Bankrut Dołączył: 30.01.2010 Posty: 3
![]() |
kto powie że ta stronkaa jest nie ok daje mu w zęby !!!! bo serioo to forum jest THE BEST wszystko można znależć bez problemu, i codziennie np. nowe gry na mój telefon (240x320) , jestem na niej od wczoraj ale i tak jestem z niej strasznie zadowolony.... Dla założyciela pełny szacuneczek ; D |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|