|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 15:42 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Soul Of Darknes na Nokia N70 |
|
|
| kordian1523 |
Temat: Soul Of Darknes na Nokia N70
|
![]() Bankrut Dołączył: 21.11.2009 Posty: 5
![]() |
Witam mam pewien problem z gra soul of darknes na moja nokie jak wymienilem juz N70 chodzi wiec o to ze gra dziala poprawnie tylko ze jest strasznie obkrojona nie ma polowy lvl do przejscia ani pakowania lvl w broni da sie sciagnac na ten telefon pelna wersje tej gry?? bylbym bardzo wdzieczny ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale chodzi Ci o to, że ekran ucina gre, czy o to, że to jest jakieś demko ? _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| kordian1523 | |
![]() |
chodzi o to ze gra jest niekompleta po 1 nie mozna dawac tych fioletowych krysztalkow do broni nie ma polowy bossow sa 2 a normalnie jest z 6 jak nie wiecej polowy poziomow nie ma niewiem dlaczego |
| Góra | |
| di4m0nd | |
![]() ![]() Bezrobotny Dołączył: 07.03.2010 Posty: 20 Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: U800
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Łap, powinno działać. [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] _________________
"Pieniądze z ulicy trzeba umieć podnieść tak, ażeby ich właściciel nie trafił na twój ślad" REGGAE |
| Góra | |
| kordian1523 | |
![]() |
Wszystko było by ok ale to nie jest gra na mój ekran widać nie całe 1/4 ekranu ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|