|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 15:45 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Portal |
|
|
||
Sylar
|
Temat: Portal
|
|
"Vi Veri Veniversum Vivus Vici" ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1093 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Nie dawno oglądałem konkurencyjną stronę, która nie jest tak bardzo rozwinięta jak ta, ale ma wiele ciekawych rzeczy, które przykuwają uwagę innych. Portal. Portal, można wykorzystać na wiele sposobów. Znajdowały by się w nim newsy ze świata GSM. Można go także wykorzystać jako profesjonalne centrum opisów, zdjęć i linków download do gier/filmów. Więcej info można zobaczyć na zdjęciach: http://pictap.pl/gallery-Portal-C661_4B9373B0.html. Piszcie swoje propozycje/uwagi na ten temat. _________________
"Pamiętaj, pamiętaj, bo data to święta, gdy spisek wykryto prochowy. Piątego listopada wydała się zdrada - w pamięci te datę zachowaj." ~V |
| Góra | |
Petro-7
|
Temat: Re: Portal
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No tak, ale kto by się zajmował pisaniem tych tekstów ?? Bo jeśli zwykli userzy, to by tam zaraz było pełno SPAM-u... :/ Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Wszystkie problemy są do rozwiązania, można stworzyć grupę ludzi która pisałaby newsy itp. itd. _________________
![]() |
||
| Góra | |||
| MurderousTrooper |
|
![]() Bankrut Dołączył: 01.03.2010 Posty: 26 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: K770i
![]() |
Myślę, że to byłby dobry pomysł. Newsy, może jakieś recenzje itp., oczywiście pisane przez upoważnionych ludzi. Jestem całkowicie na TAK. Tylko pewnie przez to forum by zamarło... Chociaż mogę się mylić, ba, mam nadzieję, że się mylę. _________________
Gdy padają groźne słowa Kiedy widać kim jest wróg Wielka armia już gotowa Aby zniszczyć własny lud Stają dumnie na granicy Groźne miny zdobią twarz Ogrom dzieła się dokona Bo zwycięstwo żyje w nas! |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
wątpię żeby forum zamarło gdyż na tym portalu pojawiały by się wiadomości do czytania ew. komentowania (chyba) a cała reszta, dodawanie, ściąganie gier itd. działoby sie na forum _________________
![]() |
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|