|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 02:53 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Kolejny nowy pomysł :) |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
||
Dexter
|
Temat: Re: Kolejny nowy pomysł :)
|
||
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2434 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
wystarczy
ja jstem tylko za tym jednym ograniczeniem _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
||
| Góra | |||
Lacker
|
|
||||
|
AleToByłoDobre ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 28.06.2009 Posty: 1833 Skąd: P-ów Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: k850i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za chaotycznie piszesz i ciężko jest zrozumieć.; P Reszta adminow + modzi zadecydują. Narazie czekamy na dalsze opinie. _________________
1.NIE POMAGAM NA PW. JEST OD TEGO DZIAŁ PROŚBY/PROBLEMY 2.Za moją pomoc postaw pochwałę ;-) 3.Pochwałę można dać poprzez przyciśnięcie guzika w górnym prawym rogu postu użytkownika ;) 4. Pozdrawiam Edytkę (Nirvana) :* LOST 6 SEZON - ostatni KLIK![]() klikając przycisk: dziękujesz za moje uploady i pomoce : ) |
||||
| Góra | |||||
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Witam, Zrobiłem już pierwszą wersję systemu reputacji (chwilowo reputacja, nazwa podlega zmianie). System został napisany w Ajaxie, dzięki czemu nagradzanie użytkowników staje się szybsze i wygodniejsze (nie ma zbędnych przeładowań stron itp). Na chwilę obecną główne funkcje modyfikacji prezentują się następująco: + Każdy użytkownik może dać punkt tylko raz użytkownikowi, który w swoim poście ma umieszczony link, + Odstęp czasowy wynoszący 20 minut (1 punkt co 20 minut), + Możliwość przyznania tylko 1 typu punktu danemu użytkownikowi (jak dasz pozytywny punkt, nie możesz dać negatywnego), + Działanie modyfikacji w obrębie całego działu Download w którym są linki zakodowane w tagu [link*] (standard dodawania linków). Dzięki takiemu rozwiązaniu, możemy dać punkt użytkownikowi który zrobił reupload do danego tematu. + Blokada, aby użytkownik nie mógł dać sobie punktu. Widok przed dodaniem: ![]() Widok po dodaniu: ![]() Czekam na dalsze propozycję, co do usprawnienia modyfikacji. |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Wymyśliliśmy nową zasadę działania tej modyfikacji. Nazywać się będzie "Ocena użytkownika" gdzie zamiast cyferek będą się pokazywały obrazki (gwiazdki). Im więcej użytkownik dostanie ocen, tym większa staje się ilość gwiazdek. Maksymalnie wyświetli się 4 gwiazdki. Wraz z przybywaniem opinii, gwiazdki będą zmieniały swój kolor, sugerując wyższy poziom oceny użytkownika. Dostępne gwiazdki: ![]() Tylko proszę pamiętać, że opinia jest jedna. Nie będzie podziału na opinię pozytywną i negatywną (2 rodzaje gwiazdek) tylko jeżeli opinia o użytkownika jest "na plusie" zostaną pokazane obrazki z oceny pozytywnej, a jak "na minusie" obrazki negatywne. Przykładowy wygląd (może ulec zmianie): ![]() Co sądzicie o takiej modyfikacji ? |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Vi Veri Veniversum Vivus Vici" ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1093 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ta wersja modyfikacji będzie najlepsza. Jestem ZA tym pomysłem. _________________
"Pamiętaj, pamiętaj, bo data to święta, gdy spisek wykryto prochowy. Piątego listopada wydała się zdrada - w pamięci te datę zachowaj." ~V |
| Góra | |
| bill |
|
Modyfikacja wykonana. Wszelkie propozycje zmian proszę kierować do tego tematu http://freejava.pl/temat,18038.html |
| Góra | |
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|