|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 04:16 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nowości (Dawno mnie tu nie było...) |
|
|
| AngelHouse |
Temat: Nowości
|
![]() Bankrut Dołączył: 26.06.2009 Posty: 913 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Witam. Dawno mnie nie było na tej stronie. Wchodzę tylko gdy coś potrzebuje, a nie tak jak kiedyś upload itp. Zauważyłem wiele nowych funkcji które tę stronę zrobiły stroną "polską". Kiedyś ta strona wydała mi się najlepszą jaką znałem ale teraz to jest zaszczyt być Super Vipem na tej stronie. Zespół Administratorów najwyraźniej włożył w to dużo pracy i gratuluję. ![]() |
| Góra | |
DJMarco
|
Temat: Re: Nowości
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 25.08.2009 Posty: 542
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tez gratuluje Administratorom. Odwaliliscie kawał dobrej roboty ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|