|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 05:45 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Dwie gry na Samsunga Delphi Avatar oraz milionerzy (Poszukuje dwóch gier podanych w tytule) |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
| maciekd56 | |
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.03.2010 Posty: 10
![]() ![]() |
Tytuł: Milionerzy 2010PL,Avatar Rozdzielczość: 320x240 Opis: Poszukuje dwóch gier na samsunga Delphi Dobrze by było gdyby działały i były w właściwej rozdzielczości. Samsung Delphi inaczej - Samsung GT-B3410 To telefon dotykowy z rozuswaną klawiatórą QWERTY ![]() _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| maciekd56 | |
![]() ![]() |
Może ktoś wreszcie pomoże?? ![]() _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciekd56 http://freejava.pl/temat,17756.html?hilit=Milionerzy+2010 http://freejava.pl/temat,17256.html?hilit=Avatar Wystarczy użyć wyszukiwarki KLIK _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
| maciekd56 | |
![]() ![]() |
Samsung Delphi obsluguje isntalki do 500kb a avatar ma 1mb.
Milionerzy też nie działają po prostu wiozłeś pierwsze lepsze gry!! _________________
![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| BeataMazur | |
![]() Bankrut Dołączył: 17.06.2010 Posty: 3
Reputacja: ![]() ![]() |
Żeby avatar Ci zadziałał musisz zrobić następujące kroki : 1.W menu wybierania numeru wpisujemy: *#52828378# 2.Otwiera nam się JAVA Test Menu 3. Wybieramy pozycję 6 - Ota Test - Otwieramy ją 4. W pierwszym polu ( Maximum JAR size) wpisujemy np 900kb. 5. Klikamy 'Zapisz' 6.Wychodzimy klawiszem odkładania słuchawki. 7. Instalujemy grę... Znalazłam to na pewnym forum, i sprawdziłam działa w 100% Jeśli Ci się uda wyślij wiadomość na priv ![]() |
| Góra | |
+1 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|
| rekon8 | |
![]() Bankrut Dołączył: 23.06.2010 Posty: 3
![]() |
czy ktoś mógłby mi podrzucić stronę do gier na telefon Sony Ericson P1i. |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
rekon8 Ten telefon posiada ekran o rozdzielczości 240x320 gier szukaj w dziale Gry java 240x320 http://freejava.pl/forum,11.html _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
|
| maciekd56 |
|
![]() ![]() |
Jeżeli w moim samsungu rozsunie się klawiaturę ekran obraca się o 90 stopni a jego rozdzielczość ma odwrotne wartości czyli 320x240 i owszem gra na rozdzielczość 240x320 też mogą być. _________________
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowano 2 sie 2010, o 09:36 przez maciekd56, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
| szataniec |
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 06.08.2010 Posty: 1 Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Delphi GT-B3410
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
można jeszcze podkręcić procek w Delphi 1.W menu wybierania numeru wpisujemy: *#52828378# 2.Otwiera nam się JAVA Test Menu 3. Wybieramy pozycję 5 - Memory Test (czy jakoś tak) - Otwieramy ją 4. W pierwszym i drugim polu wpisujemy np 3000. (ja tak mam i śmiga) |
| Góra | |
|
| Sandra020409 | |
![]() Bankrut Dołączył: 15.08.2010 Posty: 2
![]() |
Ej mam ten telefon, ale pisze mi cały czas, że jest przekroczony maksymalny rozmiar pliku rar... Zrobiłam to z tym numerem, ustawiłam na 3000 i wciąż to samo.. jak to zrobić |
| Góra | |
| Retterro |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 05.07.2010 Posty: 87 Zakaz pisania Skąd: się tu znalazłem? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W595
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sandra020409 Jakim prawem może ci pisać że jest przekroczony rozmiar pliku rar? przecież gry java są zapisywane w formatach .jar i .jad Jeżeli plik jest w złym formacie sciągniety to zmien tylko format bo inaczej nic nie zdziałasz.. xD (taki format można zmienic bez zadnego programu wystarczy zmienic koncówkę nazwy pliku z .rar na .jar i już.. xD) a 2 powodem może być to że możliwe jest że masz mało pamięci lub masz za dużo gier o dużej jakości graficznej no i system odmawia ci zainstalowania gry.. xD _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD |
| Góra | |
| inter9770 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 18.08.2010 Posty: 2
![]() |
dlaczego w pewnych grach które pobieram z tego forum jak juz zainstaluje to przy wlaczeniu pojawia sie blad javy . Posiadam telefon samsung delphi. Najbardziej interesuje mnie gra the sims 3. Prosze o pomoc ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|