|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 02:13 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Dwie gry na Samsunga Delphi Avatar oraz milionerzy (Poszukuje dwóch gier podanych w tytule) |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
Dexter
|
|
||
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2434 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
inter9770 Wystarczy przeczytać ten cały temat.
| Sandra020409 |
|
||
![]() Bankrut Dołączył: 15.08.2010 Posty: 2
![]() |
Retterro nie to jest powodem.. jest wszystko normalnie w jar. ale przekroczyłam rozmiar.. może być do 500kb.. Ale już to zrobiłam.. ale jest kolejna sprawa.. Instaluje jedynie jakieś 10 gier, kiedy mam ich trochę więcej. Kiedy chcę włączyć inną pisze mi, że pamięć pełna i muszę usunąć coś.. Wtedy cały zapis się traci. Jak to możliwe, kiedy mam kartę 2gb?
|
||
| Góra | |||
| zajkos98 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 20.04.2010 Posty: 6
![]() |
pomóżcie. moge miec samsunga delphi i nie wiem czy sie opłaca mozecie powiedziec jak ten telefon sie sprawuje i czy działa dużo gier? |
| Góra | |
Ubiparip
|
|
|
memento mori ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 02.09.2010 Posty: 2565 Skąd: Tuchola Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Xperia Neo V System: Android 2.3.4 Operator: Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bankrut Dołączył: 20.11.2010 Posty: 23 Skąd: ty jestes ? Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Delphi B3410
![]() |
Czy wy nie umiecie korzystać z wyszukiwarki ? Było już na forum z grami na delphi. Mam ten telefon . Gry na 320x240 nie działają przeważnie , a jak jest gra 240x320 to trzeba grać na dotykowych klawiszach bo rzadko jest na dotyk . Jar ma max 500 kb. Dużo gier ma ponad , ale wystarczy zrobić to co kolega powyżej z kodem *#52828378# . Ale za każdym razem trzeba wpisać kod jeszcze raz jak chcemy zainstalować grę. Jeśli komórkę wyłączymy to i tak gra będzie działać .... Jak coś pisać na PW pomogę z Samsungiem Delphi.... |
| Góra | |
| zajkos98 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 20.04.2010 Posty: 6
![]() |
muszkartv dzieki za link ale ja znam tą stronę i chodzi mi głównie o gry jak je sciągać a tam raczej o grach nie pisza |
| Góra | |
| qwerty1468 | |||
![]() Bankrut Dołączył: 29.12.2010 Posty: 1
![]() |
hej cześć mam pytanie jak wrzucacie pliki typu gry i muza na kome na Samsunga delphi.Ja nie dostałem do niego kabla usb
|
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|