»  Strona Główna
  »  Szukaj
  »  Rejestracja
  »  Zaloguj
»  FAQ
»  TOP 10
»  Poziomy
»   0 
»  Normalna wersja forum

Ogłoszenia 
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!

Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ!

Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ!

Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ!

Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ!

Teraz jest 26 maja 2012, o 05:52

Regulamin działu

Prośba o Grę/Gry musi być obowiązkowo napisana za pomocą formularza Prośba o Grę. Jeżeli tego nie zrobisz, temat zostanie usunięty a Ty dostaniesz Ostrzeżenie !

Dwie gry na Samsunga Delphi Avatar oraz milionerzy (Poszukuje dwóch gier podanych w tytule)

Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.    Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
»  Poprzedni
»  Następny

»  Dexter     Post Napisane: 18 sie 2010, o 12:37     
 »  Dołączył(a): 10.07.2009  »  Posty: 2574   »  Pochwał: 142 

inter9770 Wystarczy przeczytać ten cały temat.
Cytat:
1.W menu wybierania numeru wpisujemy:
*#52828378#
2.Otwiera nam się JAVA Test Menu
3. Wybieramy pozycję 6 - Ota Test - Otwieramy ją
4. W pierwszym polu ( Maximum JAR size) wpisujemy np 900kb.
5. Klikamy 'Zapisz'
6.Wychodzimy klawiszem odkładania słuchawki.
7. Instalujemy grę...

»  Sandra020409     Post Napisane: 20 sie 2010, o 17:54     
 »  Dołączył(a): 15.08.2010  »  Posty: 2   

Retterro nie to jest powodem.. jest wszystko normalnie w jar. ale przekroczyłam rozmiar.. może być do 500kb.. Ale już to zrobiłam..:D ale jest kolejna sprawa.. Instaluje jedynie jakieś 10 gier, kiedy mam ich trochę więcej. Kiedy chcę włączyć inną pisze mi, że pamięć pełna i muszę usunąć coś.. Wtedy cały zapis się traci. Jak to możliwe, kiedy mam kartę 2gb?

Od Moderatora - Dexter:
Nie dubluj postów.

»  zajkos98     Post Napisane: 2 gru 2010, o 15:40     
 »  Dołączył(a): 20.04.2010  »  Posty: 6    »  Ostrzeżeń: 1/3

pomóżcie. moge miec samsunga delphi i nie wiem czy sie opłaca mozecie powiedziec jak ten telefon sie sprawuje i czy działa dużo gier?

»  Ubiparip     Post Napisane: 2 gru 2010, o 16:22     
 »  Dołączył(a): 02.09.2010  »  Posty: 2799   »  Pochwał: 151 

zajkos98 http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1655 na dole masz opinie

»  Larmoire     Post Napisane: 2 gru 2010, o 21:42     Temat: Re: Dwie gry na Samsunga Delphi Avatar oraz milionerzy
 »  Dołączył(a): 20.11.2010  »  Posty: 23    »  Ostrzeżeń: 1/3

Czy wy nie umiecie korzystać z wyszukiwarki ? Było już na forum z grami na delphi. Mam ten telefon . Gry na 320x240 nie działają przeważnie , a jak jest gra 240x320 to trzeba grać na dotykowych klawiszach bo rzadko jest na dotyk . Jar ma max 500 kb. Dużo gier ma ponad , ale wystarczy zrobić to co kolega powyżej z kodem *#52828378# . Ale za każdym razem trzeba wpisać kod jeszcze raz jak chcemy zainstalować grę. Jeśli komórkę wyłączymy to i tak gra będzie działać ....

Jak coś pisać na PW pomogę z Samsungiem Delphi....

»  zajkos98     Post Napisane: 3 gru 2010, o 08:26     
 »  Dołączył(a): 20.04.2010  »  Posty: 6    »  Ostrzeżeń: 1/3

muszkartv dzieki za link ale ja znam tą stronę i chodzi mi głównie o gry jak je sciągać a tam raczej o grach nie pisza

»  qwerty1468     Post Napisane: 29 gru 2010, o 18:45     Temat: Re: Dwie gry na Samsunga Delphi Avatar oraz milionerzy
 »  Dołączył(a): 29.12.2010  »  Posty: 1   

hej cześć

mam pytanie jak wrzucacie pliki typu gry i muza na kome na Samsunga delphi.Ja nie dostałem do niego kabla usb

Od Moderatora - Castle:
Zapraszam do działu problemy.

Sortuj wg
Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   Strona 2 z 2   
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2