|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:53 |
| Nowości |
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
Odrazu napiszę jak to ma wyglądać Otóż pod logiem obok "faq" "top10" "poziomy" byłyby "Nowości" a co w nich? oczywiście nowości z działu download, mogłyby to być takie tabelki jak w "top10" tylko zamiast "top10 upload" "top10 plusy" byłoby "najnowsze albumy" "najnowsze filmy" "najnowsze tapety" Po co? otóż na forum są tylko ostatnio dodane gry java fajnie by było gdyby było coś co pokazywałoby nowości z całego działu download. To tak w skrócie Oczywiście opinie/popozycje mile widziane. |
|
» Jack
|
|
» Dołączył(a): 05.05.2010 » Posty: 417 » Pochwał: 21
Popieram jak zawsze Giovanni Dziadzia i jak dla Mnie ta "nowość" na forum mogłaby być bardzo pomocna i wygodna. Dlatego ja jestem ZA ![]() |
|
» Petro-7
|
|
» Dołączył(a): 07.01.2009 » Posty: 1238 » Pochwał: 164
Nie potrzebne... |
|
» Ajsmen
|
||
|
"Ostatnio dodane gry java" to praktycznie to samo a jednak jest i chyba wcale nie jest nieprzydatne |
||
|
» Petro-7
|
||||
|
Znaczy jak wyszłem z takiego założenia "Jak chce sprawdzić, jakie są nowe gry, to wchodzę do działu gry java (moja rozdz.) i sprawdzam, przy którym temacie po lewej stronie jest ta ikonka nazielono..." ![]() Ale przeszkadzać na pewno ta opcja nie będzie, może się przekonam (jak zostanie wprowadzona...) Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
||||
|
» Ajsmen
|
|
popatrz na taką sytuację: we wszytkich działach w downloadzie jest po kilka nowych tematów, zamiast przeglądać wszystko po kolei wchodzisz sobie w takie "nowości" i masz wszystko na tacy, coś ci się podoba zaglądasz odrazu, bez szukania, przeglądania, błąkania się po forum |
|
» Pattttti
|
|
» Dołączył(a): 03.02.2009 » Posty: 2377 » Pochwał: 99
Moim zdaniem z jednej strony jest to zbędne [patrz wypowiedź Petro-7]. Jednak z drugiej może faktycznie będzie łatwiej znaleźć interesujące nas nowości. Jak narazie jestem neutralna. Daj więcej argumentów ZA ![]() |
|
» Ajsmen
|
|
Więcej "Za", co tu mam więcej dodać napisałem jak to widzę jak to ma działać, mozna sie rowodzic na temat tego jak to ma wyglądać, ale do tego potrzeba nowych propozycji, sam wszystkiego nie wymyślę. |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Widzę, iż temat ucichł i przestało przybywać opinii dlatego zabiorę głos w dyskusji, gdyż liczę na to, iż temat się rozwinie. Pomysł wydaje się być ciekawy i ma on swoje zalety i wady. Chciałbym, aby zostało w punktach/gwiazdkach itp podane, jakie funkcje ma ten dodatek zawierać. To co zdołałem przeczytać mi nie wystarcza, aby zacząć pracę i żebyście zobaczyli jakiś efekt (pierwszą wersję). Fajnie by było, gdyby ktoś zrobił projekt tego dodatku (np rozrysowanie na kartce papieru wyglądu i funkcji tego dodatku [cała strona www na kartce A4]). Czekam na dalsze opinie (i może jakieś projekty). |
|
» Petro-7
|
|
To trzebaby było jeszcze pomysleć, jak by to wyglądało... Czy jakaś rozwijana lista po kliknięciu w "Nowości", czy może przekierowanie do subforum (chyba tak to się nazywa ) i tam w tabelkach nazwy tematów. Mi by bardziej pasowała lista rozwijająca się pod logiem, kiedy klikniemy w link. bill'u, jaka długa ppinia Dobrze ! Pozdrawiam ![]() Petro-7 EDIT: Taka koncepcja, jak to widzę Chodzi mi o to, gdzie by to pod logiem było, jakie kategorie... Ale właśnie - czy jest możliwe zrobienie czegoś takiego, że dopiero jak klikniemy "wyższą" kategorię (gry, aplikacje), to dopiero pojawiają się "niższe" (240x320, użytki) ?!?[ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] |
|
» bill
|
||
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Przepraszam ale nie rozumiem Spróbuj inaczej to ująć. ![]() |
||
|
» Petro-7
|
|
Chmm. Powiedzmy, że system wygląda tak, jak moja koncepcja. NIE widzimy podkategorii (Dzwonki, Odgłosy, MP3, Albumy), tylko same kategorie (Gry, Aplikacje...). Dobiero po kliknięciu w jakąś kategorię pojawiają się podkategorie do wybranej kategorii . Innaczej: Po wybraniu kategorii "Gry" pojawiałyby się podkategorie z rozdzielczościami, po wybraniu "Muzyki" pojawiały by się podkategorię alpbumy, odgłosy... Jak nadal nie będziesz rozumiał, pisz ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
Strona 1 z 2 Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|