|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 02:35 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nowości |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
||
| bill |
Temat: Re: Nowości
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Petro-7 ok, już rozumiem. Kliknięcie na Gry Java pokazuje subfora przydzielone do tego działu np 128x128 itp ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
||
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, dokładnie ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
||
| Góra | |||
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Ja to widzę tak: Schemat/Układ tabelek tak jak w top10 (ja pokażę tylko fragmenty) ale zacznijmy od: ![]() po kliknięciu w nowości otwierają się owe nowości, dalej: ![]() (Proszę nie patrzeć na tytuły) Tak jak na obrazku byłaby taka lista z najnowszymi filmami/serialami a obok tak ja na obrazku byłaby rozdzielczość filmu + ewentualnie format (np.3gp) Kolejny przykład: ![]() (Tutaj również nie patrzcie na tytuły) Jak widać tabelka z dzwonkami, odgłosami, mp3 + obok poddział (gdyż rozdzielczość odpada) tak jak na obrazku Następny: ![]() Dział iPhone, wszystko w jednej tabelce przy czym obok podany poddział (gry, aplikacje, zapowiedzi) jak na obrazku I tak ze wszystkimi działami z download aczkolwiek nie wiem czy jest sens wrzucania tutaj gier java gdyż na stronie głowniej są "ostatnio dodane gry java" Czyli dokładnie znaleźć miałoby się tam: gry symbian, iphone, aplikacje, tapety, motywy, e-booki, dzwonki, video + ewentualnie programy pc oraz inne choć nie koniecznie gdyż te działy nie są "oblegane". Po kliknięciu w jakiś tytuł z nowości mogłoby następować przekierowanie do wybranego tematu Oczywiście kolejność w tabelkach od najnowszych do najstarszych tematów, można też zmniejszyć liczbę tematów w tabelkach z 10 do 5 ze względu na to że sporo tych tabelek by było. Jeżeli coś nie jasne, pytajcie, mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem _________________
![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Jeśli już system Giovanni Dziadzia'i. to ja bym go widział tak: ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
a co się zmieniło bo ja różnicy nie widze? _________________
![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Podpisy Nudziło mi się ![]() _________________
| Góra | |
Krater1212
|
|
![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 05.12.2009 Posty: 137 Skąd: Z miasta :) Marka Telefonu: SE Model Telefonu: w910i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Petro-7 Ten tytół się pisze przez u zwykle ![]() |
| Góra | |
| olusia_1495 |
Temat: Ukryty
|
![]() Bankrut Dołączył: 04.06.2010 Posty: 1
![]() |
Autor postu otrzymał upomnienie
|
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
olusia_1495 ??? Nie wiem, po co kopiujesz sygnature admina, ale twojego posta zgłaszam. I co z tym pomysłem, bo sprawa ucichła... Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
| Góra | |
| czaru |
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 03.06.2010 Posty: 20 Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: E51
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Tak to byłoby dobre ![]() _________________
Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno Ostatnio edytowano 7 lip 2010, o 16:01 przez czaru, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Może i było by dobre, ale nie widzę potrzeby robienia kolejnego "top 10" (wiem, że inna zasada działania). Jak ktoś jest zainteresowany nowościami z danego działu - wystarczy wejść w konkretny działa na pierwszą stronę. |
| Góra | |
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|