|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:53 |
| Nowości |
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Petro-7 ok, już rozumiem. Kliknięcie na Gry Java pokazuje subfora przydzielone do tego działu np 128x128 itp ![]() |
|
» Petro-7
|
||
|
» Dołączył(a): 07.01.2009 » Posty: 1238 » Pochwał: 164
Tak, dokładnie ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
||
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
Ja to widzę tak: Schemat/Układ tabelek tak jak w top10 (ja pokażę tylko fragmenty) ale zacznijmy od: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] po kliknięciu w nowości otwierają się owe nowości, dalej: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] (Proszę nie patrzeć na tytuły) Tak jak na obrazku byłaby taka lista z najnowszymi filmami/serialami a obok tak ja na obrazku byłaby rozdzielczość filmu + ewentualnie format (np.3gp) Kolejny przykład: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] (Tutaj również nie patrzcie na tytuły) Jak widać tabelka z dzwonkami, odgłosami, mp3 + obok poddział (gdyż rozdzielczość odpada) tak jak na obrazku Następny: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Dział iPhone, wszystko w jednej tabelce przy czym obok podany poddział (gry, aplikacje, zapowiedzi) jak na obrazku I tak ze wszystkimi działami z download aczkolwiek nie wiem czy jest sens wrzucania tutaj gier java gdyż na stronie głowniej są "ostatnio dodane gry java" Czyli dokładnie znaleźć miałoby się tam: gry symbian, iphone, aplikacje, tapety, motywy, e-booki, dzwonki, video + ewentualnie programy pc oraz inne choć nie koniecznie gdyż te działy nie są "oblegane". Po kliknięciu w jakiś tytuł z nowości mogłoby następować przekierowanie do wybranego tematu Oczywiście kolejność w tabelkach od najnowszych do najstarszych tematów, można też zmniejszyć liczbę tematów w tabelkach z 10 do 5 ze względu na to że sporo tych tabelek by było. Jeżeli coś nie jasne, pytajcie, mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem |
|
» Petro-7
|
|
Jeśli już system Giovanni Dziadzia'i. to ja bym go widział tak: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
a co się zmieniło bo ja różnicy nie widze? |
|
» Petro-7
|
|
Podpisy Nudziło mi się ![]() |
|
» Krater1212
|
|
» Dołączył(a): 05.12.2009 » Posty: 137
Petro-7 Ten tytół się pisze przez u zwykle ![]() |
|
» olusia_1495
|
|
» Dołączył(a): 04.06.2010 » Posty: 1
Autor postu otrzymał upomnienie
|
|
» Petro-7
|
|
olusia_1495 ??? Nie wiem, po co kopiujesz sygnature admina, ale twojego posta zgłaszam. I co z tym pomysłem, bo sprawa ucichła... Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
|
» czaru
|
|
» Dołączył(a): 03.06.2010 » Posty: 20
Tak to byłoby dobre ![]() Ostatnio edytowano 7 lip 2010, o 17:01 przez czaru, łącznie edytowano 1 raz |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Może i było by dobre, ale nie widzę potrzeby robienia kolejnego "top 10" (wiem, że inna zasada działania). Jak ktoś jest zainteresowany nowościami z danego działu - wystarczy wejść w konkretny działa na pierwszą stronę. |
Strona 2 z 2 Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|