|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:54 |
| Czy można wgrywać systemy operacyjne? |
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» Szyszkin
|
|
» Dołączył(a): 17.05.2010 » Posty: 1416 » Pochwał: 63
Mam pytanie. Czy na moją Nokie x3 mógłbym sobie wgrać systemy takie jak Windows Mobile, Symbian, Android itp.? Jeżeli tak to czy wgrywanie jest bezpieczne i czy wogóle się to opłaca? Za pomoc poleci pochwała. I dla niektórych - sorry za takie pytanie ale ja jestem zielony w tym ![]() Pzdr! |
|
» edeks
|
|
» Dołączył(a): 28.07.2009 » Posty: 153 » Pochwał: 6
nie bardzo ci się opłaca słyszałem że symbian się tnie a android i windows to nie wiem radził bym ci tego się nie czepiać bo pewnie masz nowy telefo a przez to stracisz gwarancje |
|
» Dexter
|
||
|
» Dołączył(a): 10.07.2009 » Posty: 2574 » Pochwał: 142
kequ A po co chcesz instalować jak masz symbiana ? Tutaj parametry
Ten kto tego nie umie tego robić raczej odradzam bo to jest na pewno cięższa sprawa niż wgranie PPM lub flash telefonu ![]() |
||
|
» Szyszkin
|
||
|
Ja na stronie Nokii wyczytałem takie coś:
Czyli to S40 6th Edition to jest Symbian? |
||
|
» Dexter
|
||
|
» Dołączył(a): 10.07.2009 » Posty: 2574 » Pochwał: 142
Tak to jest symbian Poczytaj to może się czegoś dowiesz http://www.telepolis.pl/artykuly.php?id=334&limit=1000
Autor postu otrzymał pochwałę
|
||
|
» Szyszkin
|
|
Ja osobiście z tego pulpitu nie korzystam. Dzięki wielkie za pomoc, pochwała leci. |
|
» Petro-7
|
|
» Dołączył(a): 07.01.2009 » Posty: 1238 » Pochwał: 164
Systemy oper. na komórki nie da się wgrywać. Ew. z Windows-a na Windows-a, ale z Symbka na Winde już nie... Pozdrawiam ![]() Petro-7 Masz Symbiana S40 6 Edycje ! |
|
» Szyszkin
|
|
No jeszcze jedno pytanie bo z działu gier na Symbian pobrałem grę z rozszerzeniem .sisx, zgrałem przez USB na telefon i nie działa. To znaczy że mój telefon z Systemem Symbian nie obsługuje gier na Symbian!? |
|
» Petro-7
|
|
Chmm, .sisx ?!? Nie wiem, nie orientuje się w dziedinie Symbka, ale mozliwe, że jest to rozszerzenie na nowszą wesję Symbiana. Ty masz 4, a najnowsza to 5. A spróbuj na kompie zmienić rozszerzenie pliku na .sis (czyli usuń to "x". jak coś, to pisz ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
|
» Szyszkin
|
|
To samo, dalej mi wyskakuje Format pliku nie jest obsługiwany To w końcu o co w tym chodzi? a i jeszcze jedno, co to jest PPM i Flash, bo Dexter o tym wspominał. |
|
» Petro-7
|
|
Ale po zmianie rozszerzenia Ci to wyskakuje, czy co ?!? |
|
» Szyszkin
|
|
wyskakuje jak mam na fonie plik zarówno .sisx i .sis i chcę go otworzyć |