|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 02:33 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Czy można wgrywać systemy operacyjne? |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
kaziukazik
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 04.06.2009 Posty: 864 Zakaz pisania Skąd: sie biorą dzieci? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: U100i Yari R7AA076
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niewiem gdzie takie głupoty znaleźliście ale ta nokia symbiana nie ma. Mój kumpel ją ma i jakoś sis'ów i sisx'ów mu nie czyta. Symbian ma jeszcze na pulpicie pasek na skróty itp. Chyba pomyliliście tą nokie z x6 |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2434 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
kequ Z tgo co wiem to gry java na symbianie działają prawie wszystkie a gry symbian powinny mieś rozszerzenie .sis _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
Swiezak
|
|
|
I'm Legend ![]() ![]() Bankrut Dołączył: 07.08.2009 Posty: 342 Skąd: my się znamy? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 2700
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Po 1. S40v6 to nie Symbian! Teraz już wiesz czemu nie chodzą ci gry? Po 2. Na ten telefon nie wejdzie ci żaden Android, czy WinMobile a nawet Symbian ponieważ jest to ograniczenie sprzentowe! Po 3. Słowo Flash ma dużo znaczeń: na przykład sposób wgrywania PPM'u albo jako format aplikacji. Po 4. PPM to umysł telefonu. Zawiera wszystkie dane na temat oprogramowania. Tak jak MCU i CNT potrzebne do zmienienia oprogramowania w telefonie. _________________
Nie pal, nie bierz, nie pij. Zostaw to MNIE! Myślałem o śmierci, myślałem o życiu, a potem zbłądziłęm i myślałem o seksie. ![]() |
| Góra | |
| Łodyś |
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.05.2010 Posty: 14
![]() |
Twój telefon ma platformę S40 6th a to nie jest system operacyjny symbian Gry z rozszerzeniem sis nie będą działać na twoim telefonie bo nie masz symbiana. gry z tym rozszerzeniem działają tylko na telefonie z systemem symbian. Na twoim fonie będą działać gry w pliku jar |
| Góra | |
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|