|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 04:11 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Lista wygasłych screen'ów (Czyli eliminowanie screen'ów z imageshack.us !) |
|
|
||
Petro-7
|
Temat: Lista wygasłych screen'ów
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam ! Mam taką propozycję, aby wprowadzić "listę wygasłych screen'ów". Byłoby to coś na kształt "listy wygasłych linków", tzn. link do tematu, w którym są screen'y z serwisów innych niż pictap.pl, bo w starszych tematach nie ma screen'ów z gier, gdyż ludzie dodawali na inne uploadery, a teraz te linki są blokowane. Myślę również, że 1 dodany screen równałby się 1 brylantowi ![]() Co wy na to ?!? Pozdrawiam ![]() Petro-7 P.S.: Taka moja propozycja, "Lista wygasłych linków" jest mało widoczna. Widnieje tylko w miejscu do reuploadowania plików. Może by ją wyeksponować w "Ogłoszeniach" ?!? Myśle, że jakby to ktoś zobaczył, mógłby chcieć dorobić się kilku diamentów ![]() _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Pomysł nietrafiony |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|