|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 17:01 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| System tagów tematów |
|
|
||
| bill |
Temat: System tagów tematów
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Witam, Miło jest mi Was poinformować, iż z dniem dzisiejszym wchodzi w życie modyfikacja "System tagów tematów" wykonana w całości przeze mnie. System jak na razie działa w dziale Video i Video -> Seriale. W obu działach mamy do dyspozycji 4 tagi "[3GP], [MP4], [AVI], [Inne]". Ustawianie jest dobrowolne i nie obowiązkowe. Prezentacja wygląda następująco: Tworzenie nowego tematu ![]() Automatyczne zaznaczenie podczas edycji ![]() Widok w viewforum (lista tematów) ![]() Widok w viewtopic (przegląd postów) ![]() Możecie proponować gdzie owy system uruchomić i jakie zastosować w danym dziale tagi. Ewentualnie mogą być też propozycję co do rozszerzenia wyświetlania tych tagów np w wynikach wyszukiwania (forumowa szukajka itp). |
| Góra | |
Dexter
|
Temat: Re: System tagów tematów
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
System przydał by się też w w dziale problemy aby w polu tag tematu można by było wpisać markę model telefonu o jaki chodzi w problemie a jeśli był by to problem z komputerem to wybieramy czy wpisujemy tag PC I również w dziale prośby tagiem by była rozdzielczość gry czy aplikacji a jeśli był by to film to tag film a mp3 to mp3 itp. _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Według mnie system przydatny. Z pewnością ułatwi i przyspieszy znalezienie interesujących nas plików. Myślę, że wystarczy tylko w dziale Video. _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przydatne ale chyba tylko w video. _________________
![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Dobre, jak dla mnie - mógłby być jeszcze w dziale "Gry java". Dokładniej, chodzi mi o jezyk - [PL] (Polski), [ENG] (angielski), [CN] (Chiński)... Co wy na to ?!? bill'u to rozwiązanie w dziale Video póki co, spisuje się świetnie Forum szybko się rozwija !Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| DevilLukas |
|
![]() Bankrut Dołączył: 16.03.2010 Posty: 124 Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W610i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
o tak popieram Petro-7 tam też by się przydało ![]() _________________
Jeśli chcesz avatara --> http://freejava.pl/temat,20428.html Podoba Ci sie to co Ci zrobilem daj pochwałę ![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
A według mnie nie przydatne. Na to samo wyjdzie, jak ktoś napisze w tytule. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| Martin988 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.08.2010 Posty: 1
![]() |
U mnie działa ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|