|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 05:55 |
| System tagów tematów |
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Witam, Miło jest mi Was poinformować, iż z dniem dzisiejszym wchodzi w życie modyfikacja "System tagów tematów" wykonana w całości przeze mnie. System jak na razie działa w dziale Video i Video -> Seriale. W obu działach mamy do dyspozycji 4 tagi "[3GP], [MP4], [AVI], [Inne]". Ustawianie jest dobrowolne i nie obowiązkowe. Prezentacja wygląda następująco: Tworzenie nowego tematu [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Automatyczne zaznaczenie podczas edycji [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Widok w viewforum (lista tematów) [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Widok w viewtopic (przegląd postów) [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Możecie proponować gdzie owy system uruchomić i jakie zastosować w danym dziale tagi. Ewentualnie mogą być też propozycję co do rozszerzenia wyświetlania tych tagów np w wynikach wyszukiwania (forumowa szukajka itp). |
|
» Dexter
|
|
» Dołączył(a): 10.07.2009 » Posty: 2574 » Pochwał: 142
System przydał by się też w w dziale problemy aby w polu tag tematu można by było wpisać markę model telefonu o jaki chodzi w problemie a jeśli był by to problem z komputerem to wybieramy czy wpisujemy tag PC I również w dziale prośby tagiem by była rozdzielczość gry czy aplikacji a jeśli był by to film to tag film a mp3 to mp3 itp. |
|
» Pattttti
|
|
» Dołączył(a): 03.02.2009 » Posty: 2377 » Pochwał: 99
Według mnie system przydatny. Z pewnością ułatwi i przyspieszy znalezienie interesujących nas plików. Myślę, że wystarczy tylko w dziale Video. |
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
Przydatne ale chyba tylko w video. |
|
» Petro-7
|
|
» Dołączył(a): 07.01.2009 » Posty: 1238 » Pochwał: 164
Dobre, jak dla mnie - mógłby być jeszcze w dziale "Gry java". Dokładniej, chodzi mi o jezyk - [PL] (Polski), [ENG] (angielski), [CN] (Chiński)... Co wy na to ?!? bill'u to rozwiązanie w dziale Video póki co, spisuje się świetnie Forum szybko się rozwija !Pozdrawiam ![]() Petro-7 |
|
» DevilLukas
|
|
» Dołączył(a): 16.03.2010 » Posty: 124 » Pochwał: 8
o tak popieram Petro-7 tam też by się przydało ![]() |
|
» Bartex
|
|
» Dołączył(a): 21.09.2008 » Posty: 1093 » Pochwał: 3
A według mnie nie przydatne. Na to samo wyjdzie, jak ktoś napisze w tytule. |