»  Baza gier   »  FAQ   »  TOP 10   »  Poziomy   »   0    »  Mobilna wersja forum

Twoja wyszukiwarka

Ogłoszenia   Loża honorowa 

Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!

Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ!

Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ!

Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ!

Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ!

Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)

Super Uploader

Teraz jest 11 lut 2012, o 16:55
  Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Gry Java » 128x128 Strefa czasowa: UTC + 1

Mariusz Pudzianowski GRA NA TELEFON ! (gra na telefon pudzian the strongman pl)

Odpowiedz w temacie
  Poprzedni | Następny 

skater1324  
  Post Napisane: 6 lip 2010, o 20:05
User

Bankrut
Marka Telefonu: LG
Model Telefonu: KP 260
 Darmowe Gry Java 
 Zrób reupload  Zgłoś niedziałający link 

Pudzian The Strongman PL

Rozdzielczość: 128x128
Gatunek: Akcja
Rozmiar: 371 KB

Opis: Oto on. Wspaniały, potężny, niepokonany. Wielki jak niedźwiedź, silny niczym tytan, wytrzymały jak żelazna ściana. Wyciska miliard na klatę, przeciąga tiry na ręcznym hamulcu, niszczy konkurencję swoim nieziemskim potencjałem. To jednak nie wszystkie jego talenty, potrafi też tańczyć i śpiewać, podejmuje każde wyzwanie, które staje mu na drodze, przez co zyskał przydomek Dominator. Ostatnio z kolei debiutuje na ekranach telefonów komórkowych, jako bohater mobilnej gry, wydanej przez polskie studio Breakpoint. Nie wiecie o kim mowa? Pozwólcie, że wyjaśnię - przed Wami, jedyny w swoim rodzaju, Mariusz Pudzianowski!

Tak, dobrze zrozumieliście. Nasz drogi Pudzian wystąpi w roli głównego bohatera gry na telefon komórkowy. Co do samej fabuły - jako najsilniejszy człowiek świata, Mariusz zostaje zaproszony przez Niemieckiego naukowca, doktora Rintele, aby przetestować najnowszy sprzęt, rzekomo dający niesamowite efekty w budowaniu masy mięśniowej. Okazuje się jednak, iż przebiegły naukowiec planuje uwięzić (co on sobie myślał?) naszego strongmana i na podstawie jego kodu genetycznego zbudować niezwyciężoną armię klonów. Na szczęście, z pomocą uroczej asystentki szalonego naukowca, Pudzian przejrzał spisek i rozpoczął pościg za uciekającym z jego ulubioną koszulką naukowcem.

A jak przekładać się to będzie na samą rozgrywkę? Na drodze do bazy szalonego doktora Mariusz będzie musiał przebrnąć przez sześć różnorodnych misji. Nie mamy tutaj żadnej ogólnej zasady prowadzenia rozgrywki, ponieważ wszystkie etapy całkowicie się od siebie różnią. Naszego mężnego bohatera czekają takie przygody, jak ciągnięcie pociągu na linie, przedostanie się przez tunel pełny spadających kamieni, zapasy z Yetim, niszczenie złych maszyn doktora Rintele czy też pojedynek na rękę z okropnym robokopem. Niestety, wszystkie z tych misji, poza jedną, bazują na nudnych i słabo przemyślanych minigierkach, co bardzo niekorzystnie wpływa na jakość samej rozgrywki.

Gdy już uporamy się z główną przygodą, mamy możliwość pobawić się w drugim trybie rozgrywki czyli "turnieju". Wybieramy wówczas jedną z wcześniejszych misji i staramy się osiągnąć jak najlepszy wynik. Sporą zaletą jest tu możliwość wysyłania naszych wyników do sieci i porównywanie ich z innymi graczami - jednak któż będzie to robił przy tak słabej jakości rozgrywki?

Niestety, kwestia oprawy wizualnej także wyszło twórcom niemrawo. Plansze i same postacie prezentują przeciętny poziom, są słabo dopracowane i brak im urozmaicenia. Animacje także nie błyszczą, są mało naturalne i brak im płynności. Właściwie jedyny plusem jest tu postać seksownej asystentki doktora, która od czasu do czasu cieszy nasze oczy, pojawiając się i udzielając nam różnego rodzaju rad. W przypadku nagłośnienia, co mnie nielicho zaskoczył, producenci nieco bardziej się postarali, zamieszczając w grze kilka żywych i pasujących do klimatu gry pioseneczek - tym razem plus.

Co do moich osobistych przemyśleń na temat tej gry, nasunął mi się jeden, podstawowy wniosek. Przykro mi to stwierdzać, ale sama gra sprawia wrażenie stworzonej na szybko i po prostu od niechcenia. Jeżeli nasz niezwyciężony Mariusz, w przerwie między treningami sięgnąłby po komórkę i odpalił grę "Pudzian The Strongman", z pewnością przeżyłby zawód. Na pierwszy rzut oka widać, iż jest to pozycja komercyjna, stworzona z myślą o ludziach, którzy widząc nazwisko polskiego strongmana, bez zastanowienia ściągną ją na swoją komórkę, spodziewając się produkcji na miarę samego Pudziana. Po czym, podobnie jak ja, odłożą na bok telefon z kwaśną miną na twarzy. Z mojej strony - szóstka z minusem.

Odpowiedz w temacie Strona 1 z 1
  Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » JAVA » Gry Java » 128x128 Strefa czasowa: UTC + 1

»  Opcje wyświetlania postów