|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 17:05 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Lista propozycji,zmian na forum (Aktualizacja 25.09.2010 11:51) |
|
|
||
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam Mam pewną listę która zawiera kilkanaście punktów co można by było zrobić na forum.] Che poznać wasze zdanie na temat tej listy. Oto ona: 4.Dodanie odnośnika do „listy wygasłych linków” gdzieś na stornie głównej 7.Prośba o rep-upload link do tematu http://freejava.pl/temat,20169.html 13.Określenie płci dawniej na phpbb2 było ale po przejściu na phpbb3 nie ma 15.Chodzi o dodanie jakiegoś poddziału w dziale Filmy jak Seriale o nazwie Teledyski i tam znajdowałyby się teledyski na tel. Mała legenda: Do głosowania Zrobione Oczywiście dodaje ankietę z możliwości wybrania 2 punktów(podkreślone punkty nie biorą udziału w głosowaniu) Zapraszam do komentowania pomysłów _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() Ostatnio edytowano 25 wrz 2010, o 10:50 przez Dexter, łącznie edytowano 8 razy |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaznaczyłem opcje: 2, 4, 7, 8, 14, choć gdybym mógł, to wybrałbym jeszcze 9, 10, 11, 12, choć to tylko tak jako ciekawostki... Ale ogólnie pomysły dobre, również uważam, że pomysł 6 jest niepotrzebny, bo przesadzony. Diamenty straciłyby na wartości, są userzy, którzy ciągle dodają gry, więc byliby oni bogaci ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Petro-7 Dlatego pozycje 6 odrzuciłem ![]() Dałem możliwość wybrania 5 najlepszych waszym zdaniem pomysłów. _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Nie wiem, czy to było, czy nie, ale napisze - pozbawienie rangi nieaktywnych userów. Są userzy, którzy od dawna nie byli na forum, a mają Super Vip'y. Albo dodać jakieś większe wymagania do tych lepszych rang jak Vip, czy Super Vip. Bo teraz, to zasadniczo jedynym wymogiem jest dodanie iluś-tam gier java... To dodam 60 gier i od razu mam SV - jak dla mnie, jest to taka "wyższa" ranga, wymagająca również udzielania się na forum, pomagania innym, wysokiej oceny usera... bill, co o tym sądzisz ?!? Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
Petro-7 ie potrzebnie zobacz nawet sam masz 521 postów a dodałeś tylko 19 gier i masz frienda ale za pozbawieniem rangi uerów to jestem _________________
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Dex No to ja przeież nie pisze, żeby zmniejszyć wymagania... Ja jestem za tym, żeby zostały na Frienda zostało tak, jak jest, a na Vip'a i Super Vip'a dodać jeszcze ilość postów i np. punkty, albo pochwały... I, że Super Vip nie może posidać ani 1 ostrzeżenia, żeby mieć rangę. Co wy na to ?!? Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
| Góra | |
Dexter
|
|
|
Petro-7 Powiem ci tyle to nie jest temat do wykłócania się ![]() _________________
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Dex Ale ja się nie chce kłucić, w żadnym wypadku... Po prostu dodaje swoją propozycję ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
| Góra | |
Dexter
|
|
|
Miałem mały problem po zmianie pkt. w Ankiecie i musiałem pkt10 przenieś na sam dół ponieważ wyświetlało że ma 0 głosów a pkt 15 3 głosy _________________
| Góra | |
| bill | |
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Aktualizacja: 1 - odrzucone 2 - wykonane 3 - wykonane 4 - do głosowania 5 - wykonane 6 - odrzucone 7 - do głosowania 8 - wykonane 9 - odrzucone 10 - odrzucone 11 - wykonane 12 - odrzucone 13 - do głosowania 14 - odrzucone 15 - do głosowania |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Temat można uznać za zamknięty. Zapoznałem się z wynikami głosowania i jak coś zostanie zrobione - dowiecie się w temacie zmian na forum. Dziękuję za wszystkie propozycje. Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|