|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 11 lut 2012, o 17:03 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Video » Sport
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| [3GP] WWE Money In The Bank 2010 | Lektor PL (Rozdzielczość: 176x144 i 320x240) |
|
|
| bill | |||||||||
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
WWE Money In The Bank 2010 | Lektor PL Informacje: Rozdzielczość 176x144:
Rozdzielczość 320x240:
Hasło do archiwum:
Screeny: ![]() Opis:
Download: Rozdzielczość 176x144 [240 MB]: fileserve [part1]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] fileserve [part2]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] fileserve [part3]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Rozdzielczość 320x240 [435 MB]: fileserve [part1]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] fileserve [part2]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] fileserve [part3]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] fileserve [part4]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] fileserve [part5]: [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Ostatnio edytowano 7 paź 2010, o 00:08 przez bill, łącznie edytowano 2 razy |
||||||||
| Góra | |||||||||
+3 reputacji![]() ( Szczegóły ) |
|||||||||
WWE PL
|
|||
|
(B)ASS + Newsman WWE ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 16.07.2010 Posty: 595 Skąd: mnie znasz? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Xperia x10 Mini Pro System: Android 2.1 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Do bill'a: Dzięki, że dodałeś MitB, rozumiem, że nie będziesz już mógł nagrywać cotygodniowych WWE shows z powodu braku czasu. Być adminem i uploaderem jednocześnie to trudna rzecz. Do fanów WWE: Jeżeli chcielibyście mógłbym również wstawiać rózne programy WWE tylko, że po angielsku, wybór należy do Was. _________________
... |
||
| Góra | |||
Krater1212
|
|
![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 05.12.2009 Posty: 137 Skąd: Z miasta :) Marka Telefonu: SE Model Telefonu: w910i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
WWE PL A po Polsku się nie da? ![]() |
| Góra | |
WWE PL
|
|
|
(B)ASS + Newsman WWE ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 16.07.2010 Posty: 595 Skąd: mnie znasz? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Xperia x10 Mini Pro System: Android 2.1 Operator: Plus
Niestety nie mam ani Extreme Sport'u ani Eurosport'u, a niestety tylko na tych stacjach jest transmitowany wrestling z polskim komentarzem. _________________
... |
| Góra | |
Krater1212
|
|
![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 05.12.2009 Posty: 137 Skąd: Z miasta :) Marka Telefonu: SE Model Telefonu: w910i
Możemy się tak umówić, że będziesz dodawał po angielsku, a kiedy bill znajdzie czas i na nowo będzie dodawał to będziemy brać od niego. Okej? Bo ja tam trochę angielskiego umiem ![]() |
| Góra | |
| poldek7 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 25.05.2010 Posty: 7
![]() ![]() |
ty umiesz ale inni moze nie |
| Góra | |
| xxx1996 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 13.03.2010 Posty: 47 Zakaz pisania Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 6300
ja nie umiem a uwielbiam wresling po polsku szkoda że będzie eng ![]() _________________
Jeżeli co pomogłem to daj mi pochwałę to nic nie kosztuje a mi pomoże ![]() |
| Góra | |
uminiak
|
|
![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 12.01.2009 Posty: 107 Skąd: Tylko ja to wiem ;D Marka Telefonu: SE Model Telefonu: K800i
ale ważne żeby był nawet po angielsku,a jak bill bedzie miał czas to może zacznie dodawac po polsku _________________
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez bill. Zapoznaj się z regulaminem forum. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::DOWNLOAD::. » MULTIMEDIA » Video » Sport
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|