|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 04:44 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Oryginalny Program dla FJ |
|
|
||
| Retterro |
Temat: Oryginalny Program dla FJ
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 05.07.2010 Posty: 87 Zakaz pisania Skąd: się tu znalazłem? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W595
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pomysł na forum by zrobić program dzięki któremu użytkownicy mogli by testować (grać) od razu na forum .. Program przygotował bym w opraciu o Flash (bo na tym się znam ) w którym można by było wybrać odpowiednią markę telefonu i rozdzielczość gry.. po czym gry na wybrany przez użytkownika telefon były by wczytywane w programie a potem uzytkownik za pomocą wyszukiwarki mógł by wyszukać grę w którą chce zagrać lub tak po prostu zagrać w te które są na forum w odp.. dziale.. (które wczytał program) ale jest jeden problem... gry ktoś by musiał instalować od razu do programu w odp. działach.. lub gdybym miał dostęp do działu gry rozłożyłbym go na kod (w którym forum jest zrobione czyli bodajże html. xhtml. php) po czym wpóścił bym robaka w wątek gier który kazdą nowo dodaną grę automatycznie wysyłał do programu i te gry które już są wysłane na forum tez by automatycznie wysyłał do programu.. lecz jest możliwe że przy powtórzeniach gier robak nie bedzie ich usuwał tylko wrzucał je do programu tak jak by był zaprogramowany.. Jest możliwość odpowiedno zaprogramowania robaka lecz zawsze może wyskoczyć jakiś błąd w programie bo gdy by ktoś grał i w tym samym czasie wrzucił grę w system to by były małe problemy z programem.. Taka aplikacjaa (program) zajeła by mi może z 3-4 tyg bo tutaj potrzebował bym wiekszosci marek telefonów z których użytkownicy korzystają.. Skopiował to co napisałem do Bill'a ponieważ ja tam rozpisywać się nie umiem.. a jak ktoś bedzie miał jakieś pytania co do tego to odp.. I każda osoba może dodać coś od siebie do tego programu.. Każdy pomysł do programu który bedzie miał ocene w skali od 0/10 bedzie realizowany do programu.. Za błędy przepraszam.. ale nie zmieniłem jeszcze przeglądarki.. Jak by ktoś miał własną wene jak by mógł wyglądać taki program to prosze zrobić taką wersje demo (graficznie zrobioną) _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD Ostatnio edytowano 18 sie 2010, o 14:01 przez Retterro, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Retterro A nie wystarczy wybieranie samej rozdzielczości i marki kom. Modeli jest setki tysięcy no może mniej ![]() _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
WWE PL
|
|
|
(B)ASS + Newsman WWE ![]() ![]() Odwiedził pośredniaka Dołączył: 16.07.2010 Posty: 597 Skąd: mnie znasz? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Xperia x10 Mini Pro System: Android 2.1 Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Pomysł bardzo mi się podoba. Prosiłbym o wersję próbną (BETA). _________________
... |
| Góra | |
| Retterro |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 05.07.2010 Posty: 87 Zakaz pisania Skąd: się tu znalazłem? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W595
Dexter No mozna.. xD.. nawet już bym mniej roboty miał.. xD WWE PL Wersje beta mogę zrobić ale narazie poczekam może się ten pomysł użytkownikom spodoba.. A jak narazie mogłem wsadzić do wątku gry heh xD wtedy by więcej osób napisało bo tutaj coś nie chce im się wchodzić.. xD
Bardzo przepraszam.. ale tak jak wspomniałem ostatnio mam bardzo dużo roboty bo ja przesiaduję tak na prawdę na wielu forach i pełno robota jak nie programy to baza danych itp.. Nie miałem czasu by zrobić takiej wersji beta.. z oficialną nazwą FreeJava.pl dlatego wziąłem mojej i kuzyna roboty Kemulator zrobiony kilka lat temu robiony był na wielu tut.. lecz do niego tylko wybiera się plik jar i można już grać.. Tą wersje ciężko bedzie wrzucić na forum z powodu własnie obsługiwania Jar z komputera a nie z forum ale jeżeli pomysł się przyjmie od razu biorę się do roboty i 3-4 tyg i własny program dla freejava bedzie.. ![]() http://www.przeklej.pl/plik/kemulator-p ... 1cbrcne7tb za wszystkie błedy przepraszam ale śpieszę się bo mam pilne zlecenie.. bardzo przepraszam dam znać w razie czego jutro.. xD _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Retterro Chmm, KEmulator to bardzo znany rosyjski program... ![]() Ogólnie pomysł dobry, stymże mógłby być jakiś wogóle osobny button nad logiem... Jeśli takie coś faktycznie miałoby powstać ![]() Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| Retterro |
|
Petro-7 Wiem mam zamiar to zrobić ale chwilowo robię strone na flashu dla jednego kolesia i nie mam czasu by zrobić taką wersje beta z częsciami z FJ jak bede miał czas to zrobię i dam to co bedzie potrzebne a narazie piszczie jakieś pomysły co umieścic w programie itp.. xD _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD |
| Góra | |
Ajsmen
|
|||
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Nie wiem czy się da tak zrobić bo się nie znam, ale można zrobić tak że program sprawdzałby czy sa nowe gry i wrzucał je o okreslonej godzinie np. o północy gdy mało osób będzie uzywało tego programu to chyba by wyeliminowało ten problem. Co do samego pomysłu narazie jestem sceptycznie nastawiony, może sie sprawdzi. _________________
![]() Ostatnio edytowano 19 sie 2010, o 18:44 przez Ajsmen, łącznie edytowano 1 raz |
||
| Góra | |||
| Retterro | |||||
Ps: Jeżeli jutro mnie nie bedzie to przepraszam ale dziś najprawdopodobniej mam nie miec internetu.. ale o której to nie wiem.. xD _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD Ostatnio edytowano 20 sie 2010, o 10:12 przez Retterro, łącznie edytowano 1 raz |
||||
| Góra | |||||
| AngelHouse | |||||
![]() Bankrut Dołączył: 26.06.2009 Posty: 913 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Co masz na myśli, że by sprawdzał? Że będzie przeszukiwał internet w poszukiwaniu gier których nie ma na forum? Pomysł dobry tylko ja też nie mam pojęcia jak to zrobić.
ups, przepraszam nie zauważyłem że użytkownik zbanowany... |
||||
| Góra | |||||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Uwagi do redakcji/obsługi forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|