|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 01:35 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nintendo DS czy coś innego ? |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
| mulus5 |
Temat: Nintendo DS czy coś innego ?
|
![]() Bankrut Dołączył: 18.01.2010 Posty: 29 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: KP500
Reputacja: ![]() ![]() |
Proszę o pomoc mam do wyboru PSP albo Nintendo DS to co lepiej wybrać pod względem gier (chodzi mi o tanie gry) itp. |
| Góra | |
| SystemOfADown |
|
![]() Bankrut Dołączył: 19.08.2010 Posty: 64
Trudny wybór, gdyż te dwie konsole znakomicie się uzupełniają. Na PSP są poważniejsze tytuły, a na DS ktoś może powiedzieć, że dziecinne. A wcale nie. Sam mam DS'a i gry na niego mają o wiele wiele większą grywalność, niż niejedna gra na PSP. No a gry , jak chcesz kupować oryginały, no to dystrybucja gier na Ds w Polsce za duża nie jest, czasami można zobaczyć w marketach typu media markt. No a z psp jest już lepiej. Ale jeśli będziesz kupował gry na allegro to bez różnicy. Chociaż Ci się dziwie, że nie chcesz piracić, jak inni ![]() Pozdrawiam, SystemOfADown |
| Góra | |
Dzeju
|
|
|
Tap Madl :D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 25.04.2010 Posty: 323 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: GT505
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tez mam DS'a i zgadzam się z SystemOfADown bo gry na Nintendo Ds mają o wiele wiele większą grywalność ale no cóż sam mieszkam w Olsztynie i kupuje przez allegro gry bo w media markt trochę ciężko dostać. Jeżeli chcesz kupić Nintendo DS Lite to jeżeli jest już w Polsce (nie wiem bo mój brat z Niemiec ma)kup sobie Nintendo DSi XL też dobra konsolka i ma kamerę. Dzeju _________________
Pomogłem postaw ![]() |
| Góra | |
| SystemOfADown |
|
Albo jeszcze jest opcja, czekać na najnowsze Nintendo 3DS ( gdzieś tak na początku 2011 ma być ). Ja sam czekam z niecierpliwością. Grafika lepsza niż w psp, efekt 3D bez okularów. Będzie ciekawie ![]() |
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SystemOfADown Tą grafą lepszą niż w PSP bym się nie ekscytował, zobacz filmiki... Pozdrawiam ![]() Petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
| Góra | |
| SystemOfADown |
|
Petro-7 , masz jakieś wątpliwości, do tego, iż będzie świetnie ? |
| Góra | |
Dzeju
|
|
|
Tap Madl :D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 25.04.2010 Posty: 323 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: GT505
Dla mnie firma Nintendo robi dobre konsole bo fajnie wspomnieć jak się w Mario na "pegazusie" w Mario grało ![]() _________________
Pomogłem postaw ![]() |
| Góra | |
DJMarco
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 25.08.2009 Posty: 542
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oj NES rządzi A tak osobiście teraz mam DSi (odświerzona wersje DS z czytnikiem kart pamięci itp) a byłem użytkownikiem PSP i polecam bardziej DSi Większa grywalność fajne rozwiązanie z dotykowym ekranem i jeszcze wiele fajnych rozwiązan_________________
![]() |
| Góra | |
Pacos
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 23.07.2010 Posty: 103 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Yari
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
PSP da się przerobić, a NDS nie. Na NDS większość tytułów jes przeznaczona dla młodszych użytkowników. Polecałbym ci kupno PSP Slim. |
| Góra | |
| SystemOfADown |
|
Do NDS kupujesz programator, do niego wkładasz kartę pamięci i piraty działają, więc jest jakby przerobione... nie widzę problemu. A, i większość gier wcale nie jest przeznaczona dla młodszych użytkowników, chociaż i takie są. Może nie ma tak poważnych tytułów jak na psp ( choć i takie się zdarzają, np. seria Call of Duty ) , ale w Nintendo chodzi o grywalność i zabawę w granie ' na 2 ekrany ' . NDS Rulez! ![]() |
| Góra | |
Dzeju
|
|
|
Zgadzam się z SystemOfADown bo ja sam osobiście posiadam acekart i R4 czyli programatory i nie widzę problemu można ściągać gry na NDS i zgadzam się. NDS Rulez ![]() _________________
Pomogłem postaw ![]() |
| Góra | |
Pacos
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 23.07.2010 Posty: 103 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Yari
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
A co z filmami ? Na PSP są, niewiem jak na NDS ale PSP jeśli chodzi o filmy to ma większy ekran bo niewiem czy ktoś będzie oglądał film na 2 ekranach. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|