|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 02:41 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nintendo DS czy coś innego ? |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
Dzeju
|
|
|
Tap Madl :D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 25.04.2010 Posty: 323 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: GT505
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiesz że nie mam pojęcia. Bo na acekard coś tam jest z filmami ale nie odpalałem tego nigdy ja tylko używam opcji do gier Jak dla mnie lepiej mi się by oglądało film na dwóch ekranach ale to zależy dla kogo ![]() Dzeju _________________
Pomogłem postaw ![]() |
| Góra | |
Pacos
|
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 23.07.2010 Posty: 103 Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Yari
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Nie wybrażam sobie filmu na 2 ekranach A i gry na NDS w większości mają grafikę 2D, a na PSP w 3D. Ostatnio edytowano 1 wrz 2010, o 14:57 przez Pacos, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
| SystemOfADown | |
![]() Bankrut Dołączył: 19.08.2010 Posty: 64
Reputacja: ![]() ![]() |
Filmy można oglądać np. w MoonShell'u - taki multimedialny kombajn do filmów, zdjęć, mp3... No tak gier w 3D jest mniej ( ale są! to najważniejsze ; ) ), ale jak mówiłem wcześniej, w NDS chodzi o grywalność, a nie o jakąś super grafikę. A jeśli poczeka się do wydania Nintendo 3DS, wtedy gry będą nie tylko w 3D, ale i będzie efekt 3D ![]() |
| Góra | |
Dzeju
|
|
|
Tap Madl :D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 25.04.2010 Posty: 323 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: GT505
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawda Ja już odkładam kasę na Nintendo 3DS A jeżeli chodzi i grafikę 3D w NDS to są gry w 3D ale jest ich mniej ![]() _________________
Pomogłem postaw ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|