|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 04:49 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Program do nagrywania pulpitu.! |
|
|
| Retterro | |
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 05.07.2010 Posty: 87 Zakaz pisania Skąd: się tu znalazłem? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W595
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szukam programu w którym można by było nagrać pulpit czyli to co się obecnie na nim dzieje plus by można było w trakcie nagrywania nagrać dzwięk.. plus by mozna było edytować w nim filmy.. czyli np.. dodac napisy itp.. Poszukuję programu który mało zajmuje, szybko działa i jest łatwy w obsłudze plus by był w Języku Polskim a i żeby nagrywał poprawnie nie tak jak inne filmy że najpierw jest obraz a potem dopiero idzie dzwięk., po iluś tam sekundach.. Dla odp zgodnych z tematem oczywiście + _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD Ostatnio edytowano 20 sie 2010, o 16:22 przez Retterro, łącznie edytowano 1 raz |
| Góra | |
| 17ALIENO17 | |
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 11.08.2010 Posty: 111 Zakaz pisania Skąd: z domu Marka Telefonu: SE Model Telefonu: k610i
nie wiem czy o to Ci chodzi ale sprubój GAMECAM _________________
d^-^b Dodawane przeze mnie gry nie są mojego uploadu Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
| Retterro |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 05.07.2010 Posty: 87 Zakaz pisania Skąd: się tu znalazłem? Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: W595
Szukałem czegoś w j. polskim.. ale i tak dzięki.. xD masz + Ma ktoś jakieś inne propozycje.. xD _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD |
| Góra | |
Dzeju
|
|
|
Tap Madl :D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 25.04.2010 Posty: 322 Marka Telefonu: LG Model Telefonu: GT505
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbuj Camtasia Studio 6 _________________
Pomogłem postaw ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
| AngelHouse |
|
![]() Bankrut Dołączył: 26.06.2009 Posty: 913 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Witam... Polecam Fraps i HyperCam 2. Nie są po polsku ale łatwo się je obsługuje. (nie które są spolszczone ale rzadko się zdarza) A do dodawania napisów i edycji wideo Windows Movie Maker. Jest po polsku. Gdy wgrywa się windows (XP) wgrywa się razem z nim a jeżeli nie masz go na swoim komputerze to poszukaj w google. Pozdrawiam. Autor postu otrzymał pochwałę
Ostatnio edytowano 21 sie 2010, o 09:35 przez AngelHouse, łącznie edytowano 1 raz
|
| Góra | |
Petro-7
|
|
|
Moderator! ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 07.01.2009 Posty: 1225 Skąd: Olkusz Marka Telefonu: Sony Ericsson Model Telefonu: Satio Operator: T-Mobile
Najbardziej znanym programem do nagrywania wideo jest oczywiście FRAPS, moim zdaniem jest to jeden z najlepszych programów tego typu... ![]() Program jest oczywiście kompatybulny z Windowsem 7, potem Ci podeśle na PW link z programem full cracked, bo teraz nie mam czasu szukać... [ Linki widoczne po zalogowaniu się na forum ] Logowanie | Rejestracja (darmowa) [ >> Możesz również pobrać plik za pomocą specjalnego programu << ] Pozdrawiam ![]() petro-7 _________________
Jeśli Ci pomogłem możesz mi szczególnie podziękować klikając na ![]() Bardzo dziękuję ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
| Retterro |
|
AngelHouse Mam windows mowie maker.. xD i dzięki skorzystam z FRAPS Petro-7 To ja czekam na ten " link z programem full cracked" i dzięki.. xD
Petro-7 Ściągłem ten program z twojego linku który tutaj podałeś. ale gdy chce go uruchomić wyskakuje błąd o treści.. "This instalation has been corrupted Please reinstall Fraps on this machine" _________________
Jeżeli pomogłem poprostu daj pochwałę.. xD ![]() Masz jakiś problem to pisz.. xD Potrzebujesz pomocy hakerskiej pisz xD chcesz zmienic bratu haslo nieznając go pisz.. xD |
| Góra | |
| Mixxxu |
|
![]() Bankrut Dołączył: 15.07.2010 Posty: 25
![]() |
ale AngelHouse on chce zgrac film z pulpitu !!! do zgrania filmów i ss z gry można użyc frapsa a do zgrywania pulpitu chyba gamecam |
| Góra | |
| Retterro |
Temat: Re:
|
||
Co?? dam ci radę naucz się czytać posty.. napisałem że chce nagrać pulpit a nie zgrać film z pulpitu.. a do zgrywania pulpitu mam Nero jedyny dobry program do zgrywania zawartości z pulpitu.. xD _________________
||
| Góra | |||
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Prośby
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|