|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 04:09 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Wgrywanie gier JAR. na SE. |
|
|
| _Maximilian |
Temat: Wgrywanie gier JAR. na SE.
|
![]() Bankrut Dołączył: 24.08.2010 Posty: 3
![]() |
Witajcie. Mam problem z wgrywaniem gier jar. na telefon se C902. Pościągałem kilka gier z tej stronki, czytałem wiele poradników, jednak dalej jestem w tym temacie kompletnie zielony. :S Otóż... W poradnikach pisze, że rzekomo należy umieścić ten plik jar. w telefonie. Tyle, że ja owego nie posiadam. Wszystko wygląda u mnie tak: ![]() Za pomoc dziękuję. : ] |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
_Maximilian PO pierwsze obrazki dodajemy w tagu [img*][/img*](bez gwiazdek) Po drugie gdy pobierzesz grę to nie wypakowuj jej ma być w takiej formie jak ją pobrałeś Po trzecie wyślij pobraną gierkę na telefon i zainstaluj po zainstalowaniu szukaj jej w grach na swoim tel. _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
| _Maximilian |
|
![]() |
Dzięki bardzo i sorry ; ] |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2432 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
_Maximilian Nic się nie stało ![]() Wszystko gra ? zamknąć temat ? _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
| _Maximilian |
|
![]() |
Tak, można zamknąć. ; ) |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Gra jest w JAR (tak ma być). W SE jest to katalog MSSEMC\Media files\other (przynajmniej w k750i). Tam wgrywasz ten plik i instalujesz (wchodzisz z telefonu w Menu/Menadżer plików/Inny) Jak chcesz mieć pewność, że gra jest w JAR a nie w RAR zrób tak: 1. Uruchom WinRAR 2. Przejdź do: Opcje -> Ustawienia -> Integracja 3. Z tabeli Skojarz WinRar z plikami odznacz format JAR 4. Klik na OK Od tego momentu WinRAR przestanie używać swojej ikonki na plikach JAR - nie będziemy się mylić. |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 1 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » Problemy
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|