|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 02:05 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nowe Działy (z myślą o przyszłości forum...) |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 |
|
Dukla
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.11.2008 Posty: 184 Zakaz pisania Skąd: Belchatow
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O nas -> Jak powstało nasze forum/historia forum Nowości na forum -> Nowiny z życia forum Rangi i tytuły -> Czyli jak zdobyć range na forum Problemy -> Masz jakiś problem z telefonem/grą itp? Napisz, na pewno pomożemy ![]() Przywitaj Się -> Zanim zaczniesz korzystać z forum przywitaj się z nami i napisz coś o sobie ![]() Uwago do Redakcji/obsługi forum -> Jeżeli chciał byś coś zmienić na forum to pisz tu KONIECZNIE! Każda propozycja dostanie rozpatrzona ![]() Jak ci się podoba nasza strona -> Jakie są twoja wrażenia z tego forum? Kosz -> Stare lub łamiące regulamin tematy tu trafiają Vip Strefa -> Strefa dla adminów/modów/ i ludzi z rangami ![]() Prośby -> Szukasz gry lub aplikacji? Napisz nasi użytkownicy szybko postarają się ja stawić Gry Java -> Wszystkie rozdzielczości gier java na telefon Gry Symbian -> Gry obsługujące symbian Aplikacje Java -> Nie gry, a aplikację java na twój telefon Motywy -> Wszystkie rozdzielczości motywów na telefon Tapety -> Wszystkie rozdzielczości Tapet na telefon E-booki -> Elektroniczne książki/czasopisma ![]() Dzwonki, Odgłosy, MP3 -> "?" Video -> Filmy, seriale, bajki itp. w formatach avi, 3GP, MP4 Inne -> Inne aplikacje/programy nie pasujące do wyżej wymienionych Newsy -> Nowe programy, telefony, gry ze świata GSM Test, Opinie, Recenzje -> Testowałeś jakiś telefon i ci się spodobał lub nie? Napisz swoją opinię Tuning -> "?" Mój telefon -> Napisz coś o swoim telefonie innym i czy jesteś z niego zadowolony? ![]() .::Telefony::.. -> Nic tu nie da się napisać ![]() .::Operatorzy::. -> JW Pomoc szkolna -> Masz jakięs zadanie ze szkoły, którego nie umiesz rozwiązać? Napisz mi ci odrobimy lekcje ![]() Pogaduchy -> Off top na różne tematy Zapowiedzi gier java -> Nowe gry i ich przyszłe wyjścia... Tips & Tricks -> Czyli Tipsy i tricki :o Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
| patryk011 |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 11.01.2009 Posty: 16 Zakaz pisania
![]() ![]() |
Pomysł dobry ale tez styl bym zmienił ![]() _________________
Podpis nie spełniał wymagań fj. Zapoznaj się z regulaminem |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Nad stylem aktualnie pracuję, będzie to ten sam ale trochę zmodyfikowany. Le95 thx za opisy, + poleciał i czekam na kolejne propozycje. |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta pierwsza propozycja jest dobra. A oto moja: FreeJava Info Przywitalnia! Jak zdobyć range. Nabory Prośby. Propozycje i Uwagi. ..:::Vip Strefa!:::.. Vip Strefa! Download Muzyka (i SubFora) Java (SubFora każdej rozdzielczości) Symbian (I SubFora) Multimedia (I SubFora) Aplikacje ( SubFora: Java, Symbian) Motywy (SubFora: SE, Nokia, Alcatel, Motorola, inne) Tapety (SubFora: Samochody itp) E-Booki Operatorzy GSM (W podpisie forów obrazek każdej sieci) Orange Heyah Nokia MobilKing inne HydePark OffTopic Mój Fon Zareklamuj swoje forum! (Wszystki tylko nie GSM) Moje Propozycja. ![]() Autor postu otrzymał pochwałę
|
| Góra | |
![]() |
Strona 2 z 2 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2 | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|