|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 06:17 |
| Piwka,Pochawły,Pomógł |
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» Wojtaseq92
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 155 » Pochwał: 8
Czy chcecie aby dodać opcje,piwka lub pomgoł?Czy wolicie może aby zostało tak jak jest z samymi pochwałami?Lub może macie własne oryginalne pomysły?Wysłuchamy was Ja sam jestem za obecnym stanem czyli Pochwałami. A was zachęcam do głosowania |
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
zagłosowałem na pochwaly gdyz sa chyba najlepsze z tych co wymieniles. Mozna by zrobic cos takiego jak punkty reputacji czy cos w tym stylu (wiem ze moze sie to kojazyc z innym forum, ale wszystko co wymienil wojtas tam sie znajduje). Jest jak jest i jest dobrze moze by sie cos przydalo wiecej, moze te piwka, w kazdym razie nie jest zle ![]() |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Jak pochwały to nie pomógł i na odwrót, te 2 rzeczy działają tak samo, tyle że inaczej się nazywa. Co do piwek, na dzień dzisiejszy nie planuję ich robić, bo po co ? Przecież są pochwały i jak narazie to w zupełności wystarcza. |
|
» Dukla
|
|
» Dołączył(a): 28.11.2008 » Posty: 184 » Zakaz pisania » Pochwał: 12
Jeżeli już to "Pomógł"... Pochwały są, a piwo to fail ![]() |
|
» Bartex
|
|
» Dołączył(a): 21.09.2008 » Posty: 1093 » Pochwał: 3
Ja zagłosowałem na Piwka. |
|
» Wojtaseq92
|
|
No pisałem że jak kto woli bill: Różnica międyz np.piwkami jest taka że każdy je mozę każdemu z byle jaki post dać,a pochwały to daje tylko autor.Moim zdaniem to jest lepsze niż te piwka.No ale temat to temat |
|
» bill
|
|
Wiem jak działa BeerMod Tyle, że narazie nic nie będzie wprowadzane na forum z tych rzeczy ![]() |
|
» Pattttti
|
|
» Dołączył(a): 03.02.2009 » Posty: 2377 » Pochwał: 99
Ja też jestem za pochwałami, bo przynajmniej trzeba się na nie trochę namęczyć ![]() |
|
» Wojtaseq92
|
|
Wiem ze wiesz ale w woli ścisłości tak napisałem Do końca ankiety zostało 19 dni więc jak będa wyniki to się ustali co robic |
|
» bill
|
|
Swoją drogą, Piwka można by było wprowadzić w fazę tygodnia testów, jeżeli by forum nie obciążało, to by zostały. Bo jednak pochwała to pochwała, a piwko to piwko ![]() Zobaczymy co ankieta pokaże, więc proszę głosować ![]() |
|
» Wojtaseq92
|
|
Sam wiesz jak by to z piwkami było... Wszyscy by tylko tak pracowali zęby piwek mieć jak najwięcej...Zresztą z pochwałami teraz też tak jest ale u nielicznych... |
|
» bill
|
|
Więc byłaby to pewna forma motywacji użytkowników. Chcesz piwko, to zrób coś, nic za darmo ![]() |
Strona 1 z 2 Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|