|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 22:16 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Piwka,Pochawły,Pomógł |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
||
Wojtaseq92
|
Temat: Piwka,Pochawły,Pomógł
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 19.09.2007 Posty: 155 Skąd: Jasło
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy chcecie aby dodać opcje,piwka lub pomgoł?Czy wolicie może aby zostało tak jak jest z samymi pochwałami?Lub może macie własne oryginalne pomysły?Wysłuchamy was Ja sam jestem za obecnym stanem czyli Pochwałami. A was zachęcam do głosowania |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zagłosowałem na pochwaly gdyz sa chyba najlepsze z tych co wymieniles. Mozna by zrobic cos takiego jak punkty reputacji czy cos w tym stylu (wiem ze moze sie to kojazyc z innym forum, ale wszystko co wymienil wojtas tam sie znajduje). Jest jak jest i jest dobrze moze by sie cos przydalo wiecej, moze te piwka, w kazdym razie nie jest zle ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Jak pochwały to nie pomógł i na odwrót, te 2 rzeczy działają tak samo, tyle że inaczej się nazywa. Co do piwek, na dzień dzisiejszy nie planuję ich robić, bo po co ? Przecież są pochwały i jak narazie to w zupełności wystarcza. |
| Góra | |
Dukla
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.11.2008 Posty: 184 Zakaz pisania Skąd: Belchatow
Jeżeli już to "Pomógł"... Pochwały są, a piwo to fail ![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zagłosowałem na Piwka. |
| Góra | |
Wojtaseq92
|
|
No pisałem że jak kto woli bill: Różnica międyz np.piwkami jest taka że każdy je mozę każdemu z byle jaki post dać,a pochwały to daje tylko autor.Moim zdaniem to jest lepsze niż te piwka.No ale temat to temat |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Wiem jak działa BeerMod Tyle, że narazie nic nie będzie wprowadzane na forum z tych rzeczy ![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Ja też jestem za pochwałami, bo przynajmniej trzeba się na nie trochę namęczyć ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Wojtaseq92
|
|
Wiem ze wiesz ale w woli ścisłości tak napisałem Do końca ankiety zostało 19 dni więc jak będa wyniki to się ustali co robic |
| Góra | |
| bill |
|
Swoją drogą, Piwka można by było wprowadzić w fazę tygodnia testów, jeżeli by forum nie obciążało, to by zostały. Bo jednak pochwała to pochwała, a piwko to piwko ![]() Zobaczymy co ankieta pokaże, więc proszę głosować ![]() |
| Góra | |
Wojtaseq92
|
|
Sam wiesz jak by to z piwkami było... Wszyscy by tylko tak pracowali zęby piwek mieć jak najwięcej...Zresztą z pochwałami teraz też tak jest ale u nielicznych... |
| Góra | |
| bill |
|
Więc byłaby to pewna forma motywacji użytkowników. Chcesz piwko, to zrób coś, nic za darmo ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|