|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 13 lut 2012, o 01:19 |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Wypowiedzi w ShoutBoxie |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
||
| bill |
Temat: Wypowiedzi w ShoutBoxie
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Czy uważasz, iż taki dodatek byłby przydatny ? Modyfikacja miała by na celu przedstawienie top 5 użytkowników z największą ilością wypowiedzi na SB. Do przedstawienia mam 2 wersje. Obie były by Cachowane, i uaktualniane co 24 godziny. Wersja 1: W 1 wersji, ranking byłby przedstawiony z % udziałem wypowiedzi. Czyli stosunek wypowiedzi danego usera liczony ze wszystkich wypowiedzi użytkowników wyrażony w procentach. Screen: ![]() Wersja 2: W 2 wersji, ranking byłby przedstawiony, jako całkowita ilość wypowiedzi danego użytkownika. Screen: ![]() Czy owy pomysł jest trafny ? Zapraszam do głosowania w ankiecie oraz komentarzy. |
| Góra | |
Aferzysta
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 09.12.2007 Posty: 316 Skąd: Lublin
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Drugie na 100% _________________
![]() |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomysł jak najbardziej trafny, w wersji numer 2 ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
David_S
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 31.12.2008 Posty: 563 Skąd: się biorą dzieci ???
Jak najbardziej na innych forach widziałem coś podobnego i wszędzie było jak na wersji nr 2 |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
zawsze idź za króliczkiem ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 09.01.2008 Posty: 2652 Skąd: z nienacka Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S II System: Android Operator: Ti-Mobajl
Mozna by do tego dodac cos takiego jak "twoje wiadomosci" czyli liczba wiadomosci uzytkownika, gdy jest poza "top 5" to by kazdy wiedzial ile ma tych wiadomosci. ![]() _________________
![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Dlatego też daje 2 wersje, żeby można było zasugerować któro lepsze. Co do wersji nr 1, jest bardziej oryginalna, gdyż mało for ma wyrażoną statystykę w %. Ale tak jak już wspomniałem, zasugeruje się wynikiem głosowania a ankiecie ![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Propozycja nr 2 jest fajna. Jestem za 2. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Wojtaseq92
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 19.09.2007 Posty: 155 Skąd: Jasło
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nr 1. Oryginalni musimy być nie!!!!!! ![]() |
| Góra | |
Dukla
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 28.11.2008 Posty: 184 Zakaz pisania Skąd: Belchatow
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nr. Trzeba się wyróżniać od innych for ![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Też jestam za 2 ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
Ajsmen
|
|
|
A Moze jedno i drugie? niech bedzie w % a obok w nawiasie bylaby liczba wiadomosci _________________
![]() |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Byłoby oryginalnie ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Freejava.pl::. » INFO » Nowości na forum
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|