|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 06:18 |
| Wypowiedzi w ShoutBoxie |
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Czy uważasz, iż taki dodatek byłby przydatny ? Modyfikacja miała by na celu przedstawienie top 5 użytkowników z największą ilością wypowiedzi na SB. Do przedstawienia mam 2 wersje. Obie były by Cachowane, i uaktualniane co 24 godziny. Wersja 1: W 1 wersji, ranking byłby przedstawiony z % udziałem wypowiedzi. Czyli stosunek wypowiedzi danego usera liczony ze wszystkich wypowiedzi użytkowników wyrażony w procentach. Screen: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Wersja 2: W 2 wersji, ranking byłby przedstawiony, jako całkowita ilość wypowiedzi danego użytkownika. Screen: [ Tutaj jest obrazek. Kliknij ] Czy owy pomysł jest trafny ? Zapraszam do głosowania w ankiecie oraz komentarzy. |
|
» Aferzysta
|
|
» Dołączył(a): 09.12.2007 » Posty: 316 » Pochwał: 1
Drugie na 100% |
|
» Ajsmen
|
|
» Dołączył(a): 09.01.2008 » Posty: 2652 » Pochwał: 101
Pomysł jak najbardziej trafny, w wersji numer 2 ![]() |
|
» David_S
|
|
» Dołączył(a): 31.12.2008 » Posty: 563 » Pochwał: 16
Jak najbardziej na innych forach widziałem coś podobnego i wszędzie było jak na wersji nr 2 |
|
» Ajsmen
|
|
Mozna by do tego dodac cos takiego jak "twoje wiadomosci" czyli liczba wiadomosci uzytkownika, gdy jest poza "top 5" to by kazdy wiedzial ile ma tych wiadomosci. ![]() |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
Dlatego też daje 2 wersje, żeby można było zasugerować któro lepsze. Co do wersji nr 1, jest bardziej oryginalna, gdyż mało for ma wyrażoną statystykę w %. Ale tak jak już wspomniałem, zasugeruje się wynikiem głosowania a ankiecie ![]() |
|
» Bartex
|
|
» Dołączył(a): 21.09.2008 » Posty: 1093 » Pochwał: 3
Propozycja nr 2 jest fajna. Jestem za 2. |
|
» Wojtaseq92
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 155 » Pochwał: 8
Nr 1. Oryginalni musimy być nie!!!!!! ![]() |
|
» Dukla
|
|
» Dołączył(a): 28.11.2008 » Posty: 184 » Zakaz pisania » Pochwał: 12
Nr. Trzeba się wyróżniać od innych for ![]() |
|
» Pattttti
|
|
» Dołączył(a): 03.02.2009 » Posty: 2377 » Pochwał: 99
Też jestam za 2 ![]() |
|
» Ajsmen
|
|
A Moze jedno i drugie? niech bedzie w % a obok w nawiasie bylaby liczba wiadomosci |
|
» Pattttti
|
|
» Dołączył(a): 03.02.2009 » Posty: 2377 » Pochwał: 99
Byłoby oryginalnie ![]() |
Strona 1 z 2 Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|