|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 23:06 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Ocenienie strony |
|
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona |
|
| emil969 |
Temat: Re: Ocenienie strony
|
![]() Bankrut Dołączył: 03.05.2010 Posty: 14 Skąd: nie wiem Marka Telefonu: SE Model Telefonu: c510
![]() |
Poprostu super ![]() |
| Góra | |
Jack
|
Temat: Re:
|
||
|
Realista.Twój umysł tego nie pojmie! ![]() ![]() Skąpiec Dołączył: 05.05.2010 Posty: 406 Skąd: Skierniewice Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy Mini System: Android Operator: Plus
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To wystarcza Nic nie mam do dodania ![]() Mam tylko dwa minusy: - ostrzeżenia ;/ żeby znikło trzeba odpracować pisząc wile tematów z grami.. albo za pomocą brylantów ;/ - obrazek w sygnaturze.. możnaby było zrobić tak żeby po osiągnięciu wyższej rangi można było wrzucać większe obrazki w sygnatury.. tj. user 350x150 a VIP , np. 370x170.. Myślę że admin to rozpatrzy i odpowie.. _________________
Od dłuższego czasu jakoś Fj się "ode mnie oddala" kiedyś czułem się tu inaczej , a teraz jest jakoś dziwnie, nie wiem w czym tkwi problem, ale na pewno ten czas nie był stracony. Dam sobie troche czasu, odpocznę i zobaczymy co będzie dalej. Wrócę wtedy jak to forum oleje MC i jego klocki a zajmie się się tematyką związaną z telefonami. Jak zatęsknicie znajdziecie Mnie na tym forum KLIK jako Uploadera bądź VIPa pod nickiem Jack. Może wrócę i będę SUpkiem ? Haha Wszystko jest możliwe. Trzymajcie się CZĘŚĆ ![]() ![]() bill~Dexter~Pattttti~Szyszkin~Petro-7~Fremonn~darkmistrz~rafi50~LOLvoDriver~Ajsmen~Sylar~WWE PL~Ubiparip~Nirvana~_ArTeK_~Dzeju~Fimezis~Szulce~yoursoon~kVisien~ i cała reszta, dzięki za wszytko ![]() |
||
| Góra | |||
| DevilLukas |
|
![]() Bankrut Dołączył: 16.03.2010 Posty: 124 Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W610i
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
strona ogólnie wypas ale zasmucił mnie jeden fakt gdzie podziały się filmy 3GP avi mp4 i to wszystko?? ![]() Teraz zostały tylko seriale a w tamtym dziale były fajne filmy a teraz ich nie ma proszę o p[owrót tgo dziłu albo dodanie filmów z wrestlingu ![]() _________________
Jeśli chcesz avatara --> http://freejava.pl/temat,20428.html Podoba Ci sie to co Ci zrobilem daj pochwałę ![]() |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
DevilLukas coś słabo szukałeś. Dział Video - filmy w formacie 3GP, MP4 i AVI (w tym np wrestling). Dział Video -> Seriale - Seriale w formacie 3GP, MP4 i AVI. |
| Góra | |
| DevilLukas |
|
![]() Bankrut Dołączył: 16.03.2010 Posty: 124 Marka Telefonu: SE Model Telefonu: W610i
ok sorki bo ja od rzu klikałem w seriale zamiast kliknąć w Video xD_________________
Jeśli chcesz avatara --> http://freejava.pl/temat,20428.html Podoba Ci sie to co Ci zrobilem daj pochwałę ![]() |
| Góra | |
katris2
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 15.09.2009 Posty: 132
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do obowiązkowego wstawiania obrazków do pictap,... nie podoba mi się to,lepiej gdy by można było dawać z innych serwisów. To ułatfiło by wstawianie gier i niepotrzebne marnowanie czasu. _________________
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Sylar
|
|
|
"Vi Veri Veniversum Vivus Vici" ![]() ![]() Bogacz Dołączył: 05.11.2009 Posty: 1093 Skąd: Bełchatów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: S8500 Wave System: BADA 2.0 Operator: Plus
Obrazki trafiające na pictap nigdy nie wygasną, co w przypadku innych hostingów nie jest pewne. Wrzucając obrazek na pictap możesz automatycznie przypisać mu napis, że pochodzi ze strony FJ (przydatne, gdy konkurencyjne fora kopiują nasze gry na swoje strony). I nie wiem co to za różnica czy poczekasz kilka sekund na pictapie czy na innej stronie, żeby wrzucić obrazek. _________________
"Pamiętaj, pamiętaj, bo data to święta, gdy spisek wykryto prochowy. Piątego listopada wydała się zdrada - w pamięci te datę zachowaj." ~V |
| Góra | |
| manuziom |
|
![]() Bankrut Dołączył: 30.05.2010 Posty: 5
![]() |
super stronka można tu ściągnąć co się komu wymarzy świetny jest dział prośby |
| Góra | |
| Zmorex |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 30.04.2010 Posty: 97 Skąd: Ze Zmorkowa ;) Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: N95
Na tej stronie nie tylko są gry lecz wielkim plusem jest dział "POGADUCHY" ... W ogóle strona jest suuuuuper 100000000000000000/10 _________________
Twoja sygnatura była niezgodna z regulaminem i została usunięta przez Szyszkin Zapoznaj się z Regulaminem Forum |
| Góra | |
| bastek300 |
|
![]() Bezrobotny Dołączył: 29.05.2010 Posty: 40 Zakaz pisania
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepsza strona z e wszystkich xD |
| Góra | |
| danon189 |
|
![]() Bankrut Dołączył: 23.06.2010 Posty: 18 Skąd: z tąd Model Telefonu: Sony Ericsson W200i
Strona jest cool znalazłem różne gry których szukałem bo jest wiele stron z grami ale trzeba płacić np:10.98zł komu chce się tyle płacić ale jeszcze wejdź do neta w telefonie a tutaj jest za darmo jeszcze nie podałem innym tej strony ale podam jak najszybciej. |
| Góra | |
| Darciax3 |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 02.07.2010 Posty: 9 Skąd: Warszawa Model Telefonu: Sony Ericson W500i
Stronka świetna i pomocna co tu więcej mówić ![]() _________________
![]() ![]() |
| Góra | |
![]() |
Strona 5 z 7 |
| Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|