|
|
|
» Strona Główna » Szukaj » Rejestracja » Zaloguj |
|
» FAQ » TOP 10 » Poziomy » 0 » Normalna wersja forum |
| Ogłoszenia |
|---|
| Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ!
Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 9 CZYTAJ! Zachęcamy wszystkich do śledzenia naszego profilu na facebook'u. Polecajcie znajomym! ZAJRZYJ! Sprawdź nasz odświeżony darmowy hosting obrazków - PicTap.pl PRZEJDŹ! |
| Teraz jest 26 maja 2012, o 06:25 |
| Ocenienie strony |
Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona
|
|
» Poprzedni » Następny |
|
» emil969
|
|
» Dołączył(a): 03.05.2010 » Posty: 14
Poprostu super ![]() |
|
» Jack
|
||
|
» Dołączył(a): 05.05.2010 » Posty: 417 » Pochwał: 21
To wystarcza Nic nie mam do dodania ![]() Mam tylko dwa minusy: - ostrzeżenia ;/ żeby znikło trzeba odpracować pisząc wile tematów z grami.. albo za pomocą brylantów ;/ - obrazek w sygnaturze.. możnaby było zrobić tak żeby po osiągnięciu wyższej rangi można było wrzucać większe obrazki w sygnatury.. tj. user 350x150 a VIP , np. 370x170.. Myślę że admin to rozpatrzy i odpowie.. |
||
|
» DevilLukas
|
|
» Dołączył(a): 16.03.2010 » Posty: 124 » Pochwał: 8
strona ogólnie wypas ale zasmucił mnie jeden fakt gdzie podziały się filmy 3GP avi mp4 i to wszystko?? ![]() Teraz zostały tylko seriale a w tamtym dziale były fajne filmy a teraz ich nie ma proszę o p[owrót tgo dziłu albo dodanie filmów z wrestlingu ![]() |
|
» bill
|
|
» Dołączył(a): 19.09.2007 » Posty: 3445 » Pochwał: 69
DevilLukas coś słabo szukałeś. Dział Video - filmy w formacie 3GP, MP4 i AVI (w tym np wrestling). Dział Video -> Seriale - Seriale w formacie 3GP, MP4 i AVI. |
|
» DevilLukas
|
|
» Dołączył(a): 16.03.2010 » Posty: 124 » Pochwał: 8
ok sorki bo ja od rzu klikałem w seriale zamiast kliknąć w Video xD |
|
» katris2
|
|
» Dołączył(a): 15.09.2009 » Posty: 132 » Pochwał: 5 » Ostrzeżeń: 1/3
co do obowiązkowego wstawiania obrazków do pictap,... nie podoba mi się to,lepiej gdy by można było dawać z innych serwisów. To ułatfiło by wstawianie gier i niepotrzebne marnowanie czasu. |
|
» Sylar
|
|
» Dołączył(a): 05.11.2009 » Posty: 1112 » Pochwał: 56
Obrazki trafiające na pictap nigdy nie wygasną, co w przypadku innych hostingów nie jest pewne. Wrzucając obrazek na pictap możesz automatycznie przypisać mu napis, że pochodzi ze strony FJ (przydatne, gdy konkurencyjne fora kopiują nasze gry na swoje strony). I nie wiem co to za różnica czy poczekasz kilka sekund na pictapie czy na innej stronie, żeby wrzucić obrazek. |
|
» manuziom
|
|
» Dołączył(a): 30.05.2010 » Posty: 5
super stronka można tu ściągnąć co się komu wymarzy świetny jest dział prośby |
|
» Zmorex
|
|
» Dołączył(a): 30.04.2010 » Posty: 105 » Ostrzeżeń: 2/3
Na tej stronie nie tylko są gry lecz wielkim plusem jest dział "POGADUCHY" ... W ogóle strona jest suuuuuper 100000000000000000/10 |
|
» bastek300
|
|
» Dołączył(a): 29.05.2010 » Posty: 40 » Zakaz pisania » Ostrzeżeń: 2/3
najlepsza strona z e wszystkich xD |
|
» danon189
|
|
» Dołączył(a): 23.06.2010 » Posty: 18 » Ostrzeżeń: 2/3
Strona jest cool znalazłem różne gry których szukałem bo jest wiele stron z grami ale trzeba płacić np:10.98zł komu chce się tyle płacić ale jeszcze wejdź do neta w telefonie a tutaj jest za darmo jeszcze nie podałem innym tej strony ale podam jak najszybciej. |
|
» Darciax3
|
|
» Dołączył(a): 02.07.2010 » Posty: 9
Stronka świetna i pomocna co tu więcej mówić ![]() |
Strona 5 z 7 Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona |
|