|
![]() |
» Baza gier
» FAQ
» TOP 10
» Poziomy
» 0
» Mobilna wersja forum
|
Twoja wyszukiwarka
|
| Ogłoszenia | Loża honorowa |
|---|---|
Wielka Encyklopedia Użytkowników! CZYTAJ! Ogłaszamy nabór na Uploaderów! CZYTAJ! Forumowa Jaskinia - Numer 8 CZYTAJ! Dział serwera Minecraft już otwarty! IDŹ! Chcesz mieć większe mozliwości na serwerze Minecraft ? CZYTAJ! |
Honorowym (Super)Uploaderem ubiegłego tygodnia został: darkmistrz - gratulacje ;-)![]() ![]() |
Teraz jest 12 lut 2012, o 16:31 |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Jedna poprawka |
|
Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona |
|
| Dynamoo |
Temat: Jedna poprawka
|
![]() Bankrut Dołączył: 03.07.2009 Posty: 1
![]() |
W Temacie GRY powinny być kategorie np. (Strategie, Akcja, ) itp. |
| Góra | |
Pattttti
|
|
|
Forumowa encyklopedystka! ![]() ![]() Prezes Dołączył: 03.02.2009 Posty: 2314 Skąd: Tarnów Marka Telefonu: Samsung Model Telefonu: Galaxy S+ System: Android 2.3.6 Operator: Orange || Play
Reputacja: ![]() ![]() ![]() |
Oooo... A co to??? ![]() _________________
Wielka Encyklopedia Użytkowników Wszelkie sugestie mile widziane na PW. Forumowa Jaskinia - Numer 8 Masz jakiś pomysł? Chętnie przyjmę propozycje na PW. Chcesz się zareklamować na stronach gazety? Zgłoś się! Nie pomagam na PW. Jeśli masz jakiś problem lub prośbę zajrzyj do odpowiedniego działu! |
| Góra | |
| bill |
|
![]() ![]() Bogacz Dołączył: 19.09.2007 Posty: 3389 Model Telefonu: eSka System: RESISTANCE
Reputacja: ![]() ![]() |
Mi się wydaję, że jemu chodzi o to, by po wejściu w dział gry java a następnię na daną rozdzielczość, były subfora z gatunkami gier. Ale tak nie będzie, bo to nie ma sensu ![]() |
| Góra | |
Skarn
|
|
![]() Bankrut Dołączył: 10.03.2008 Posty: 11 Skąd: Fajne miejsce
![]() ![]() |
Forum jest fajne, ale nie podoba mi się to, że reklama w podpisie jest zabroniona, przydałoby się też zmienić emotki, bo takie widziałem na innym forum |
| Góra | |
| lama123 |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 06.07.2009 Posty: 31
![]() ![]() |
Niektóre gierki co znajdują się w dziale gry 128x160 są na inną rozdzielczość _________________
!!!! U L T R A !!!! !!!! J A G I E L L O N I A !!!! |
| Góra | |
Netrix
|
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 23.07.2009 Posty: 989 Skąd: Z piekła...
To znaczy jakie...? _________________
!...Cradle Of Filth...! Pomogłem...? Wstawiłem coś, co ci się spodobało...? Postaw mi piwo lub ![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem. Raz była chyba na 176x220 ale już nie pamiętam jaka ![]() _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
| lama123 |
|
![]() ![]() Bankrut Dołączył: 06.07.2009 Posty: 31
![]() ![]() |
nie pamiętam nazw ale jest ich trochę _________________
!!!! U L T R A !!!! !!!! J A G I E L L O N I A !!!! |
| Góra | |
| Thriuse |
|
![]() Bankrut Dołączył: 16.08.2009 Posty: 11 Zakaz pisania Skąd: Szczecin
![]() ![]() |
strona fajna ale malo gier symbian _________________
![]() |
| Góra | |
Bartex
|
|
|
Były mod : ) ![]() Bezrobotny Dołączył: 21.09.2008 Posty: 1093 Skąd: eMDe
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak mamy mało gier to czemu Ty nie dodasz? Pewnie przyszłeś tutaj tylko pobierać. _________________
Szukasz Muzyki? Pisz do mnie! ![]() Spodobała Ci się wstawiona przeze mnie muza ? Kliknij w zamian - to Cię nic nie kosztuje !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Góra | |
Dexter
|
|
|
:D ![]() ![]() Dusigrosz Dołączył: 10.07.2009 Posty: 2433 Skąd: masz mój numer ? Marka Telefonu: Nokia Model Telefonu: 5230 System: Symbian S60v5 Operator: Orange
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
lama123 to od czego jest guzik _________________
Podoba Ci się ten post kliknij ![]() ![]() |
| Góra | |
| aweerd |
|
![]() Bankrut Dołączył: 14.08.2009 Posty: 49 Skąd: jeszcze niewiem
Dla mnie i tak jest fajne |
| Góra | |
![]() |
Strona 1 z 2 |
| Przejdź na stronę 1, 2 Następna strona | |
Strona główna forum » .::Hyde Park::. » Przywitaj się! » Jak Ci się podoba nasza strona
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
| Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów |
|